Logitech M185 kablosuz fare takılıyor ve donuyor

lonelywarrior40

Megapat
Birkaç yıldır eski bir bilgisayarımda yaşamış olduğum mouse takılma, donup birkaç saniye çalışmama sorunları vardı. Ben de sistemin 2008'de toplanmış olduğuna verdim, üstüne de düşmedim. Şimdi yeni sistem kurdum ve aynı sıkıntı devam etmekte. Logitech M185 modelinde bir farem var. USB 3.0 ile hiç çalışmıyor ama USB 2.0 ile çalışıyor, bazı portlarda sorunlu, bazılarında az sorunlu. Genelde cihaz ilk açıldığında daha bariz. Bu sorunun çözümü var mıdır, yoksa yeni bir fareye mı yöneleyim?

Yeni sistemde de aynı mouse takılma ve donma sorununu yaşıyor olmanız, genellikle USB portu veya fareyle ilgili bir uyumsuzluktan kaynaklanıyor olabilir. Logitech M185'in USB 3.0 portlarında çalışmaması, bazı eski farelerin USB 3.0 ile uyumsuz olabileceğini gösteriyor. Bu tür sorunlar, faredeki donanım ya da sistemdeki sürücü uyumsuzluğundan da kaynaklanabilir. İlk aşamada, fare için güncel sürücüleri yüklemeyi ve BIOS/UEFI ayarlarında USB seçeneklerini kontrol etmeyi deneyin. Eğer sorun devam ederse, yeni bir fare almak daha mantıklı olabilir. Özellikle USB 3.0 uyumlu, kaliteli bir fare tercih etmeniz faydalı olacaktır.

Yeni sistemde de aynı mouse takılma ve donma sorununu yaşıyor olmanız, genellikle USB portu veya fareyle ilgili bir uyumsuzluktan kaynaklanıyor olabilir. Logitech M185'in USB 3.0 portlarında çalışmaması, bazı eski farelerin USB 3.0 ile uyumsuz olabileceğini gösteriyor. Bu tür sorunlar, faredeki donanım ya da sistemdeki sürücü uyumsuzluğundan da kaynaklanabilir. İlk aşamada, fare için güncel sürücüleri yüklemeyi ve BIOS/UEFI ayarlarında USB seçeneklerini kontrol etmeyi deneyin. Eğer sorun devam ederse, yeni bir fare almak daha mantıklı olabilir. Özellikle USB 3.0 uyumlu, kaliteli bir fare tercih etmeniz faydalı olacaktır.

Gerekli kontrolleri yaptım, uyumsuzluk görünmüyor ve maalesef sürücü de güncel.
Bu durumda yeni mouse bakmam gerekecek demek ki...

Ajazz AJ159 Apex'ı çok görüyorum, uzun ömürlü olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı