Logitech M185 nasıldır?

Logitech 185 ya da başka bir Mouse

• Oy verenlerin toplamı
    11

EihwazWanderer

Hectopat
Daha fazla  
Everest SGM X7 faremin bozulması üzerine 50 TL bütçe ile yeni bir fare almak istiyorum, fakat Everest, Frisby gibi 50 TL civarındaki fareler yerine Logitech M185 almayı düşünüyorum. Performans ve optik algılayıcı açısından Everest ya da 50TL'ye alınabilecek diğer farelerden daha kötü bir netice alır mıyım? Makro vb. hiçbirşey kullanmıyorum. Ani hareketleri algılaması ve takılmaması yeterli. Cevaplarınızı bekliyorum, bunun dışında Mouse tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu faresi almadığın sürece neredeyse tüm farelerde o sorunu görürsün. M185' i 2 senedir kullanıyorum oyun oynanacak bir fare kesinlikle değil. Hatta oyun için rezalet denebilecek bir performansı var, tuşlarda oyun oynadığında 1 sene içinde bozuluyor genelde. 60tl' ye James Donkey 112S modeli var alabileceğin en iyi fare bu fiyata bu. O fiyata oyun odaklı sorun çıkarmayacak belkide tek fare JD 112S' dir.

M185 alma rezalet ötesi bir fare fiyatını kesinlikle hak etmiyor, zamanında 40 liraya almıştım, oyun oynarken (lol oynuyorum) bir anda fare çalışmayı durduruyor hiçbir şey yapmıyor tek çözümü ise farenin pilini çıkarıp tekrar takmak, belki aldığım fare sorunludur dedim geçtim çok nadir oluyordu ilk başlarda neyse bir tane daha m185 almak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı. Fare meğerse model olarak çöpmüş aynı sorunu bunda da yaşadım ve bir süre sonra giderek bu sorun arttı artık 5 10 saniyede bir kitlenip durur hale geldi

Logitech M100 aldım 1 hafta önce idarelik. Scroll tekeri gürültülü biraz, clicklerde biraz gürültülü onun dışında fiyatına göre iyi bir mouse. Gürültü sorun değilse incelemeni öneririm. Ayrıca oyun oynayacaksan kablosuzlardan uzak dur bence. Pili ayrı dert, pili azalınca ara sıra algısının bozulması ayrı dert.

M185'te çok ufakta olsa geçikme var tıklarında. Ayrı sensörüde o kadar kaliteli değil. Ve çok küçük bir mouse. Hem palm hemde figertip tutuşta mouse kullanabiliyorum. Fakat M185'te rahat edemedim bir türlü. Ergonomisi iyi değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı