Logitech M212 vs M-U0026 mouse

Yer
Rize, Ardeşen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7235HS (3.20 GHz)
NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB
DDR5 4800MT/s 12,00 GB RAM
SAMSUNG 512 GB NVMe M2 SSD
Meslek
Mafya babası
Birisi Logitech'in kablosuz Mouse'u (M212), diğeri de kablolu Mouse (Logitech M-U0026). İkisi de elimde şu an, birini satacağım. Genelde CS, Valorant falan oynarım. Bu iki fareden hangisini kullanmalıyım sizce, hangisi daha avantajlı? Linklerini aşağıda verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki daha iyi duruyor üstteki bayağı eski gibi. Ancak ikisi de rekabetçi oyunlar için pek uygun değil.

Alttaki daha iyi duruyor üstteki bayağı eski gibi. Ancak ikisi de rekabetçi oyunlar için pek uygun değil.

Kablolular daha iyidir diyorlar genelde hocam.

Kablolular daha iyidir diyorlar genelde hocam.

Kablosuz Mouse'lar günümüzde iyiler ancak ikisi hakkında da doğru düzgün bilgi yok, ama üstteki çok eski tip ofis faresi gibi duruyor. Siz hangisi ile daha rahat ediyorsanız onunla oynayın ancak lod ayarı yüksektir bunlarda, oyun oynarken zor olur ama alıştıysanız sorun olmaz. Bende uzun bir zaman ofis faresi ile oynadım hatta o zamanlar daha iyi oynuyordum.

Kablosuz Mouse'lar günümüzde iyiler ancak ikisi hakkında da doğru düzgün bilgi yok, ama üstteki çok eski tip ofis faresi gibi duruyor. Siz hangisi ile daha rahat ediyorsanız onunla oynayın ancak lod ayarı yüksektir bunlarda, oyun oynarken zor olur ama alıştıysanız sorun olmaz. Bende uzun bir zaman ofis faresi ile oynadım hatta o zamanlar daha iyi oynuyordum.

Bütçe edinene kadar bunlarla idare edeceğiz artık hocam artık nabalım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı