Horizon_20
Decapat
Aralarındaki farklar neler en iyisi hangisi?
M220 ile M221 hemen hemen aynı. M.240 ise herhangi bir alıcı USB gerektirmeden Bluetooth ile bağlanabiliyormuş. Bu sayede Bluetooth destekli televizyonlara dahi sorunsuz bağlanabildiği yazılmış. Ayrıca M.240'ta 4000 DPI avantajının olduğu da yazılıyor birkaç karşılaştırma sitelerinde.
Genel kullanım amacıyla alacaksan, USB alıcı fark etmiyorsa M220 yeterli olur. Diğer türlü m240.
O konuda bilgim yok maalesef. Bluetooth destekli fare kullanmadım ama hissedilir bir gecikme olacağını sanmıyorum.Bluetooth mu daha düşük gecikme verir USB mi?
M220 ile M221 hemen hemen aynı. M.240 ise herhangi bir alıcı USB gerektirmeden Bluetooth ile bağlanabiliyormuş. Bu sayede Bluetooth destekli televizyonlara dahi sorunsuz bağlanabildiği yazılmış. Ayrıca M.240'ta 4000 DPI avantajının olduğu da yazılıyor birkaç karşılaştırma sitelerinde.
Genel kullanım amacıyla alacaksan, USB alıcı fark etmiyorsa M220 yeterli olur. Diğer türlü m240.
Hiçbir fark göremedim ben. Çıkış yılı farklıysa belki donanımsal güncelleme olmuş olabilir ama emin değilim.M220 ile M221 hemen hemen aynı derken hiçbir farkı yok mu yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.