Logitech M325 için silent switch önerisi

Forza0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 GIGABYTE B550M-K HIKVISION 8X2 RAM GIGABYTE RTX 4060 EAGLE OC XPG LANDER 500 650W 80+
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba. İş için kullandığım Logitech M325 faremin switchleri öldü galiba, çok zor basılıyor. Onun için sol ve sağ tık için switch almayı planlıyorum ama mevzu şu ki switchler silent olmalı. İnternette baktım ama bulamadım, o yüzden bilgili insanlardan bilgi almak istiyorum. Önerebileceğiniz silent switch ne var? Ama yurt dışından gelmemeli.

Arkadaşlar merhaba. İş için kullandığım Logitech M325 faremin switchleri öldü galiba, çok zor basılıyor. Onun için sol ve sağ tık için switch almayı planlıyorum ama mevzu şu ki switchler silent olmalı. İnternette baktım ama bulamadım, o yüzden bilgili insanlardan bilgi almak istiyorum. Önerebileceğiniz silent switch ne var? Ama yurt dışından gelmemeli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izledin mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izledin mi?

Anladığım kadarıyla adam fareden switchler çıkarıp lehimleri temizleyip tekrar takıyor? Benim farem çalışıyor fakat tıklamak zor bayağı bastırmak gerekiyor bu çözüm olur mu?

Merhaba. Yanılmıyorsam sessiz switch'ler sadece yurt dışında var. Switch'i söküp temizleyip, içindeki metali eğip büküp tıklamasını düzeltebilmeniz mümkün ama garanti verilemez. İlgili video'da switch'leri başka bir switch'le değiştiriyor ve video'nun sonunda da üzerindeki orijinal switch'i söküp içini gösteriyor.

Benim aldıklarım bunlardan sarı nokta olanıydı:

Son düzenleme:
Merhaba. Yanılmıyorsam sessiz Switch'ler sadece yurt dışında var. Switch'i söküp temizleyip, içindeki metali eğip büküp tıklamasını düzeltebilmeniz mümkün ama garanti verilemez. İlgili Video'da Switch'leri başka bir Switch'le değiştiriyor ve Video'nun sonunda da üzerindeki orijinal Switch'i söküp içini gösteriyor. İlla sessiz istiyorum diyorsanız söküp temizleyip düzelmesini umacak ya da yurt dışından alacaksınız.

Anladım yardımcı olduğunuz için ikinizede teşekkür ederim.

Merhaba. Yanılmıyorsam sessiz Switch'ler sadece yurt dışında var. Switch'i söküp temizleyip, içindeki metali eğip büküp tıklamasını düzeltebilmeniz mümkün ama garanti verilemez. İlgili Video'da Switch'leri başka bir Switch'le değiştiriyor ve Video'nun sonunda da üzerindeki orijinal Switch'i söküp içini gösteriyor.

Üstat bu switch işinin çözülmesi lazım.TR'de alabileceğim fiyat performans switch var mı? Seslide olsa.

Son düzenleme:
Anladım yardımcı olduğunuz için ikinizede teşekkür ederim.

Üstat bu switch işinin çözülmesi lazım.TR'de alabileceğim fiyat performans switch var mı? Seslide olsa.
Fiyat performansı bilemiyorum ve maalesef sesliler. Türkiye'de switch satan pek yer yok. Şunlardan birini seçebilirsiniz. Tıklama kuvveti dediği ne kadar sert basılması gerektiğidir, bilmiyorsanız söyleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı