Logitech M650 alınır mı?

yusuf5400

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm.
Arkadaşlar baslıkta yazdıgım mouse alınır mı? Şu an kullandıgım mouse M215 ve gayet memnunum oyunlarda hiç gecikme yapmıyor veya ben fark edmıyorum. Kısaca baslıkta yazdıgım mouse 1.5k oyun ıcın almak ıstıyorum, kullanan varsa cevaplarsa sevınırm.

hocam bilerek sessiz mouse istıyorum ozellikle.

VXE R1 stokları yok zaten ve olsa da artık daha iyi alternatifler varken R1 alınmaz. @kxy hocam malzeme kalitesinin rezaletliğini anlattı zaten, A5 Ultra indirim ile 1500TL'ye falan geliyor al geç.

hocam bilerek sessiz mouse istıyorum ozellikle.
Hocam almayı düşündüğünüz fare bir oyuncu faresi değil ama sizin önceliğiniz sessizlik ise ve çok rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız alınabilir.

VXE R1 stokları yok zaten ve olsa da artık daha iyi alternatifler varken R1 alınmaz. @kxy hocam malzeme kalitesinin rezaletliğini anlattı zaten, A5 Ultra indirim ile 1500TL'ye falan geliyor al geç.
Evet bende belki switchleri sessizdir diye youtubeda videosuna bakarken gördüm çok rezalet bir gıcırdama sesi yapıyor sanırım bir süre kullandıktan sonra.

hocam suan kullandıgım mouse gecıcı sure kullanmak ıcındı ama buna elım alıstı ve gecıkme vs. yapmadıgı ıcın bu modelı almayı dusunuyorum.

Hocam şu an kullandıgım mouse gecıcı sure kullanmak ıcındı ama buna elım alıstı ve gecıkme vs. yapmadıgı ıcın bu modelı almayı dusunuyorum.

Gecikme bir dert değil ki hocam, cidden kötü bir mouse almıyorsan gecikme diye bir şey olmaz zaten. MCHOSE A5 Ultra almanı tavsiye ediyorum ama ses konusunda bir şey diyemem, kullanan arkadaşlar yazabilir, hatta @egemebb hocam bilgin var mı, kullanıyor musun bilmiyorum ama.

Hocam sessiz mouse derken anlamadım. Rapoo VT9 Air bakabilirsin. Yeni serilerde gecikme az zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…