AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 11 Haziran 2021 #1 Logitech'in kablosuz klavye ve faresi indirime girmiş kullanan var mı memnun musunuz, alternatifi veya başka öneriniz var mı?
Logitech'in kablosuz klavye ve faresi indirime girmiş kullanan var mı memnun musunuz, alternatifi veya başka öneriniz var mı?
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #2 1-2 gün önce AVM'de denedim tuş hissiyatı hiç hoşuma gitmedi, tuşa bastımmı basmadımmı diye tereddütte kalıyorsun.
1-2 gün önce AVM'de denedim tuş hissiyatı hiç hoşuma gitmedi, tuşa bastımmı basmadımmı diye tereddütte kalıyorsun.
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 13 Haziran 2021 #3 ElonMusk dedi: 1-2 gün önce AVM'de denedim tuş hissiyatı hiç hoşuma gitmedi, tuşa bastım mı basmadımmı diye tereddütte kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bu tarz klavyeler biraz öyle Magic keyboard veya MX Keys denedin mi?
ElonMusk dedi: 1-2 gün önce AVM'de denedim tuş hissiyatı hiç hoşuma gitmedi, tuşa bastım mı basmadımmı diye tereddütte kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bu tarz klavyeler biraz öyle Magic keyboard veya MX Keys denedin mi?