Logitech MK120 ile oyun oynanır mı?

Sizce ?

• 8 GB RAM+ 260₺ GAMING KLAVYE+MOUSE

Oy: 4 17,4%
  • 16 GB RAM+ 60₺ LOGITECH MK120

Oy: 19 82,6%

• Oy verenlerin toplamı
    23

Phelps

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Sizce Logitech'in bu Logitech MK120 Klavye Mouse Seti ile GTA 5 tarzı oyunları rahatça oynayamaz mıyım? Klavyede Anti-Ghosting olmaması ve 1000 DPI Mouse olması açık dünya (WD2,Mafia3 vs.) single oyunlarda bir sorun çıkarır mı?

Eğer illa Gaming set al derseniz topladığım sistemde RAM'den kısıcam.

Not: CS-GO, LOL, PUGB tarzı online oyunlar oynamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası sonradan RAM takviyesi yapabilirsiniz. 8GB RAM yeterli bile aslında tabii 16 olsa iyi olur. 1 2 sene önce gaming ekipman almazdım g402 hyperion fury oldıktan sonra cidden oynayışım değişti. Elinde kaliteli bir mouse olması bile insana tatmin hissi veriyor.

Son düzenleme:
Bu klavyeyi kullanıyorum mekanik klavye alacak olmazsam vazgeçmem hissi falan bana göre efsane ayrıca mouse alsan da gayet iyi olur.

Ben oynuyorum :) Logitech K120'yi ben, M120'yi de kardeşim kullanıyor. Alıştıktan sonra kral klavye gelse K120'ye değişmem :)
Eyvallah hocam aydınlattın:) Logitech MK120 seti alıyorum.
Bu klavyeyi kullanıyorum mekanik klavye alacak olmazsam vazgeçmem hissi falan bana göre efsane ayrıca mouse alsan da gayet iyi olur.
Normal oyuncuyum hocam ben gaming mouse'a gerek yok. M120 yeter:)

Herhangi bir şekilde PC'de oyun amaçlı bir şeyler alacaksanız tavsiyem önce sistem, daha sonra ekipman. Yani çoğu yerde okuyorum adamın SSD'si yok sisteminde gidip 150-200 TL klavye alacak. Yapmayın! Önce sistem, sonra ekipman. (y)

Herhangi bir şekilde PC'de oyun amaçlı bir şeyler alacaksanız tavsiyem önce sistem, daha sonra ekipman. Yani çoğu yerde okuyorum adamın SSD'si yok sisteminde gidip 150-200 TL klavye alacak. Yapmayın! Önce sistem, sonra ekipman. (y)
Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. Oyunları ekipman çalıştırmıyor sonuçta :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı