Logitech MK240 klavye fare setinin kablosuz USB'si kayboldu

ahmet004

Hectopat
Daha fazla  
Önceden satın almış olduğum klavye mouse setin USB'si kayboldu. Desteğe yazdım fakat geri dönüş alamadım. Garantisi bittiği için onların yapacağını pek sanmıyorum zaten. Fakat herhangi bir markanın USB Dongle'ı alsam 2. el, işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Usb bluetooth adaptör diyorsan işe yaramıyor. Farklı bir markanın mouse klavye setini diyorsan bilemem. :d Ama yine logitech mouse adaptörünü algılamıyor set olduğu için.

Logitech'te bu alıcıların üretimi artık yok. İkinci elden M/N C-U0006 kodlu alıcıyı bulmanız gerek. Logitech'in giriş seviyesi farelerinin çoğunda kullanılan alıcı bu. Logitech connect uygulamasıyla tanıtacaksınız.

Usb bluetooth adaptör diyorsan işe yaramıyor. Farklı bir markanın mouse klavye setini diyorsan bilemem. :d Ama yine logitech mouse adaptörünü algılamıyor set olduğu için.
wireless

Logitech'te bu alıcıların üretimi artık yok. İkinci elden M/N C-U0006 kodlu alıcıyı bulmanız gerek. Logitech'in giriş seviyesi farelerinin çoğunda kullanılan alıcı bu. Logitech connect uygulamasıyla tanıtacaksınız.
logi modeli olarak varmı bildiğiniz hocam M/N C-U0006 kodlu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı