S sitkimiracs Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Merhaba. Ben klavye almayı düşünüyorum da sizce Logitech MK240 mı daha iyi yoksa Logitech MK420 mi daha iyi. Not: Ben hem iş hem oyun için bakıyorum iyi değillerse MK240 boyutunde oyun klavyesi önerileri verebilir misiniz? Önerilerinizi beklerim.
Merhaba. Ben klavye almayı düşünüyorum da sizce Logitech MK240 mı daha iyi yoksa Logitech MK420 mi daha iyi. Not: Ben hem iş hem oyun için bakıyorum iyi değillerse MK240 boyutunde oyun klavyesi önerileri verebilir misiniz? Önerilerinizi beklerim.
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 27 Ocak 2025 #2 Ben aynı boyutta şunu aldım, hayli ucuz. Logitech gibi cihazlar arası geçiş de var. 6 aydır kullanıyorum, özellikle tuş hissinden memnunum. Blueforce btk99 kablosuz klavye yorum, inceleme ve ayar Blueforce btk99 bluetooth kablosuz klavye yorum, inceleme ve ayar. Kullanıcı yorumu için her şeyini denedim ve çok iyi diyorum. bilgisayarinihizlandir.com.tr
Ben aynı boyutta şunu aldım, hayli ucuz. Logitech gibi cihazlar arası geçiş de var. 6 aydır kullanıyorum, özellikle tuş hissinden memnunum. Blueforce btk99 kablosuz klavye yorum, inceleme ve ayar Blueforce btk99 bluetooth kablosuz klavye yorum, inceleme ve ayar. Kullanıcı yorumu için her şeyini denedim ve çok iyi diyorum. bilgisayarinihizlandir.com.tr
S sitkimiracs Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Başka önerisi olan var mı? Zorandor dedi: Ben aynı boyutta şunu aldım, hayli ucuz. Logitech gibi cihazlar arası geçiş de var. 6 aydır kullanıyorum, özellikle tuş hissinden memnunum. Blueforce btk99 kablosuz klavye yorum, inceleme ve ayar Blueforce btk99 bluetooth kablosuz klavye yorum, inceleme ve ayar. Kullanıcı yorumu için her şeyini denedim ve çok iyi diyorum. bilgisayarinihizlandir.com.tr Genişletmek için tıkla... Sağ taraftaki ekstra sayı tuşları ve delete tuşları olmasa daha iyi olur bu görseldeki gibi olsa daha iyi. Dosya Ekleri images (11).jpeg 17 KB · Görüntüleme: 14 Son düzenleme: 27 Ocak 2025
Başka önerisi olan var mı? Zorandor dedi: Ben aynı boyutta şunu aldım, hayli ucuz. Logitech gibi cihazlar arası geçiş de var. 6 aydır kullanıyorum, özellikle tuş hissinden memnunum. Blueforce btk99 kablosuz klavye yorum, inceleme ve ayar Blueforce btk99 bluetooth kablosuz klavye yorum, inceleme ve ayar. Kullanıcı yorumu için her şeyini denedim ve çok iyi diyorum. bilgisayarinihizlandir.com.tr Genişletmek için tıkla... Sağ taraftaki ekstra sayı tuşları ve delete tuşları olmasa daha iyi olur bu görseldeki gibi olsa daha iyi.
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 27 Ocak 2025 #4 https://www.hepsiburada.com/blueforce-bt-k95-2-4ghz-wireless-bluetooth-kablosuz-klavye-gumus-cift-modlu-pm-HBC000065VOOC
https://www.hepsiburada.com/blueforce-bt-k95-2-4ghz-wireless-bluetooth-kablosuz-klavye-gumus-cift-modlu-pm-HBC000065VOOC