Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.015 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 AdaBagcibasi dedi: Oyun için alınmaz. Ofis ya da iş yeri için çok güzel bir set. Fiyatı gayet iyi, alınır. Amazon.com.tr Eki Görüntüle 2153751 Genişletmek için tıkla... Hocam bunun ışıklı versiyonu var mı?
AdaBagcibasi dedi: Oyun için alınmaz. Ofis ya da iş yeri için çok güzel bir set. Fiyatı gayet iyi, alınır. Amazon.com.tr Eki Görüntüle 2153751 Genişletmek için tıkla... Hocam bunun ışıklı versiyonu var mı?
B bazinga23 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 839 Çözümler 1 30 Mart 2024 #2 Atakan K dedi: Hocam bunun ışıklı versiyonu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam dümdüz bir model bu sessiz. RGB'li klavyelerden değil.
Atakan K dedi: Hocam bunun ışıklı versiyonu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam dümdüz bir model bu sessiz. RGB'li klavyelerden değil.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.015 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 bazinga23 dedi: Yok hocam dümdüz bir model bu sessiz. RGB'li klavyelerden değil. Genişletmek için tıkla... RGB değil de laptop klavyesi gibi olanlardan arıyorum. Sadece beyaz ışık olanlarxan.
bazinga23 dedi: Yok hocam dümdüz bir model bu sessiz. RGB'li klavyelerden değil. Genişletmek için tıkla... RGB değil de laptop klavyesi gibi olanlardan arıyorum. Sadece beyaz ışık olanlarxan.
T tahsin053 Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 752 Çözümler 2 31 Mart 2024 #4 Atakan K dedi: RGB değil de laptop klavyesi gibi olanlardan arıyorum. Sadece beyaz ışık olanlarxan. Genişletmek için tıkla... Kablolu olacaksa çeşit çok yazılımla kontrol edilebilir olanları beyaza ayarlama şansın var ama kablosuz istiyorsan çeşit yok ben de mx keys aldım senin istediğin gibi sırf beyaz yanıyor. Ben de çok aradım başka uygun bişey bulamadım.
Atakan K dedi: RGB değil de laptop klavyesi gibi olanlardan arıyorum. Sadece beyaz ışık olanlarxan. Genişletmek için tıkla... Kablolu olacaksa çeşit çok yazılımla kontrol edilebilir olanları beyaza ayarlama şansın var ama kablosuz istiyorsan çeşit yok ben de mx keys aldım senin istediğin gibi sırf beyaz yanıyor. Ben de çok aradım başka uygun bişey bulamadım.
C Canberk86c Megapat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #5 https://www.hepsiburada.com/logitech-mx-keys-aydinlatmali-tam-boyutlu-kablosuz-turkce-q-klavye-siyah-p-HBV000019CYVR?magaza=FORMAT&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.65.4 Logitech'in var böyle klavyeleri ama her ofis ürünü gibi biraz gereksiz pahalı
https://www.hepsiburada.com/logitech-mx-keys-aydinlatmali-tam-boyutlu-kablosuz-turkce-q-klavye-siyah-p-HBV000019CYVR?magaza=FORMAT&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.65.4 Logitech'in var böyle klavyeleri ama her ofis ürünü gibi biraz gereksiz pahalı