Bilal3231 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 A tuşuyla b tuşu arasında sessizlik anlamında fark var, ileride çok fazla fark yaşanırsa tuşu değiştirebilir miyim? Keycap biraz aradım ama bulamadım.
A tuşuyla b tuşu arasında sessizlik anlamında fark var, ileride çok fazla fark yaşanırsa tuşu değiştirebilir miyim? Keycap biraz aradım ama bulamadım.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 25 Ağustos 2023 #2 Bilal3231 dedi: A tuşuyla b tuşu arasında sessizlik anlamında fark var, ileride çok fazla fark yaşanırsa tuşu değiştirebilir miyim? Keycap biraz aradım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Her klavyede fark olur hocam, membranlarda keycap bulma ihtimaliniz yok denecek kadar az.
Bilal3231 dedi: A tuşuyla b tuşu arasında sessizlik anlamında fark var, ileride çok fazla fark yaşanırsa tuşu değiştirebilir miyim? Keycap biraz aradım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Her klavyede fark olur hocam, membranlarda keycap bulma ihtimaliniz yok denecek kadar az.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 O sorunun sebebi keycap değil altındaki mekanizma. Mekanizmayı değiştirseniz yine farklı olacak. Yapacak bir şey yok.
O sorunun sebebi keycap değil altındaki mekanizma. Mekanizmayı değiştirseniz yine farklı olacak. Yapacak bir şey yok.
Bilal3231 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #4 Çok basmaktan olabilir mi? ZerefDragneel dedi: Her klavyede fark olur hocam, membranlarda keycap bulma ihtimaliniz yok denecek kadar az. Genişletmek için tıkla... Sesli kullanamam değiştrimenin bir yolu yok mu? Son düzenleme: 25 Ağustos 2023
Çok basmaktan olabilir mi? ZerefDragneel dedi: Her klavyede fark olur hocam, membranlarda keycap bulma ihtimaliniz yok denecek kadar az. Genişletmek için tıkla... Sesli kullanamam değiştrimenin bir yolu yok mu?
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 25 Ağustos 2023 #5 Bilal3231 dedi: Çok basmaktan olabilir mi? Sesli kullanamam değiştrimenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Membranlar hakkında bilgim yok hocam. @Yavuz_Çetin hocam yardım edebilir diye düşünüyorum.
Bilal3231 dedi: Çok basmaktan olabilir mi? Sesli kullanamam değiştrimenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Membranlar hakkında bilgim yok hocam. @Yavuz_Çetin hocam yardım edebilir diye düşünüyorum.
Bilal3231 Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #6 ZerefDragneel dedi: Membranlar hakkında bilgim yok hocam. @Yavuz_Çetin hocam yardım edebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ulaşabilirm kendisine.
ZerefDragneel dedi: Membranlar hakkında bilgim yok hocam. @Yavuz_Çetin hocam yardım edebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl ulaşabilirm kendisine.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #7 Bilal3231 dedi: Çok basmaktan olabilir mi? Sesli kullanamam değiştrimenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Çok basmakla alakası yok. Hayır, değiştirseniz bile aynısı olur zaten.
Bilal3231 dedi: Çok basmaktan olabilir mi? Sesli kullanamam değiştrimenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Çok basmakla alakası yok. Hayır, değiştirseniz bile aynısı olur zaten.