Logitech MK710 iyi midir?

Makaleler
24
Merhaba. Yazı yazmak (iş amaçlı kullanım) için bir klavye düşünüyoruz. Uzun süre yazı yazılacağı için bilek desteği olmayan klavyeleri pas geçtik. Aktifleşme mesafeleri nedeniyle uzun vadede yorucu olabilecek mekanik klavyeleri de çok düşünmüyoruz. Aklımıza Logitech MK710 geldi. Siz ne düşünüyorsunuz bu model hakkında? LCD ekran çok pil tüketir mi? Başka önerebileceğiniz model var mı? Teşekkür ederim.

Fiyatını hak ettiğini pek düşünmüyorum. Ses önemli değilse mekanik klavyelere bakabilirsiniz. Tavsiyem yazı için mavi switch.

Merhaba. Ses özellikle yaz aylarında önemli olduğu için mavi anahtarı elemek zorundayız. Kahverengi anahtarda da G610 Orion Brown ve G Pro gibi modeller var. Ancak G610'un tuş kapağı soyulma, G Pro'nun da numara tuşları yok. Ve ikisi de çok ağır. O yüzden bu modele yöneldik. Roccat Isku FX ve Microsoft modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim.

Hocam seni çok iyi anlıyorum. Özellikle ofis işi veya benzeri işler için mekanik klavyenin hiç ama hiç bir artısı yok. Seçtiğiniz ürün hakkında bir bilgim yok ama benzeri konforu Logitech MK850'de yaşayacağına garanti verebilirim. Bu fiyata mekanik klavye var yorumları yapılabilir ama cümlenin başında da belirttiğim gibi mekanik klavyenin ofis kullanımında hiç bir mantık ve anlamı kalmıyor. Bahsettiğim ürünü bizim tasarımcı arkadaşlardan biri kullanıyor ve memnun gibi duruyor.

Merhaba. Size sormak istediğim iki model var. Biri G Pro diğeri de G410. G410'u denedim, tuş hissiyatı çok iyi değil ama G Pro biraz daha iyiydi ancak G Pro'da bilek desteği ve numpad yok. G410 350TL, G PRO 400TL. Ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler.

Evet, bu klavyeyi bir tanıdığım alacak. Bende Motospeed CK888 var mavi anahtarlı, oyun için iyi ancak yazarken yorucu. Ben de Logitech MK240 almıştım, çok memmunum yazı konusunda. O yüzden membran düşünüyoruz ağırlıklı olarak.

Kendi özel kullanımın içinse tamamen tipine bakarak G Pro derim. Girintili çıkıntılı tasarım pek sevemiyorum o yüzden G410'u eledim. Yoksa kullanım olarak çok farkı yoktur.

İşin gerçeği mekanik klavyelerin hiçbiri bana slim klavyelerde ki yazı yazma hissini veremiyorum. Logitech'in özellikle klavyeleri bu konuda çok başarılı

Bana değil sadece profesyonel kullanım yapacak tanıdığım alacak klavyeyi. Oyun oynanmayacak. MK710 yormaz değil mi uzun kullanımda? Bir de aydınlatma olmayışı problem olur mu ki?

Bana değil sadece profesyonel kullanım yapacak tanıdığım alacak klavyeyi. Oyun oynanmayacak. MK710 yormaz değil mi uzun kullanımda? Bir de aydınlatma olmayışı problem olur mu ki?
Nerede ve ne şartlarda kullanacağına bağlı değişir. Gece geç saatlere kadar çalışıyorsa evet bir beyaz aydınlatma hoş olabilir ki var öyle modellerde 450TL civarında. Ama ofiste falan kullanacaksa aydınlatma önemli değil. MK710'a hiç dokunmadım ama Logitech'in benzeri ürünlerinin kullanımı çok rahat ve uzun süreler kullanılsa bile el yormuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…