Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.475 Çözümler 2 29 Haziran 2021 #1 ETS 2 oynuyorum arada Corsa girerim cihaz çok eski ama almayı düşünüyorum size alınır mı bu fiyata sağlam cihaz sorunsuz?
ETS 2 oynuyorum arada Corsa girerim cihaz çok eski ama almayı düşünüyorum size alınır mı bu fiyata sağlam cihaz sorunsuz?
M morteral Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Hocam sorunsuz ise pedal seti ile gayet işinizi görür diye düşünüyorum. Bu piyasadaki Snopy gibi markalara taş çıkarır bu cihaz.
Hocam sorunsuz ise pedal seti ile gayet işinizi görür diye düşünüyorum. Bu piyasadaki Snopy gibi markalara taş çıkarır bu cihaz.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.475 Çözümler 2 2 Temmuz 2021 #3 morteral dedi: Hocam sorunsuz ise pedal seti ile gayet işinizi görür diye düşünüyorum. Bu piyasadaki Snopy gibi markalara taş çıkarır bu cihaz. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz da oyunlarla optimize değil galiba.
morteral dedi: Hocam sorunsuz ise pedal seti ile gayet işinizi görür diye düşünüyorum. Bu piyasadaki Snopy gibi markalara taş çıkarır bu cihaz. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz da oyunlarla optimize değil galiba.