Logitech Momo Assetto Corsa'da nasıl ayarlanır?

YeniHesapf

Hectopat
Daha fazla  
Sorum yukarıdaki gibi. Assetto Corsa aldım ve Logitech Momo ayarlamasının nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Karşıma şu fotoğraf çıkıyor. Seti tanıyor ama süremiyorum.

Dosya Ekleri

• 20210822_155838.jpg
    205,8 KB · Görüntüleme: 192
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sağ üstte sizde klavye seçili. "Wheel" yazana tıklar mısın? Tıkladıktan sonra direksiyonun sağ sola çevir. Çevirince ekranda tepki oluyor mu?

Çevirince sol alttaki barlardan biri sağa çevirince sağa,sola çevirince sola gidiyor.
Öncelikle sağ üstte sizde klavye seçili. "Wheel" yazana tıklar mısın? Tıkladıktan sonra direksiyonun sağ sola çevir. Çevirince ekranda tepki oluyor mu?

Çevirince sol alttaki barlardan biri sağa çevirince sağa,sola çevirince sola gidiyor.
Bahsettiğim tepki buydu evet. Direksiyonu tanımış, şu an size sadece kısayolları atamak kaldı. O ekranı çekip ss atarsanız ayarlamanıza yardımcı olurum.

"Throttle" için gazı.
"Brakes" için freni atayın. Yani gaza basınca "Throttle" kısmında bir hareketlilik olmalı. Fren de aynı şekil. "Clutch" ise debriyaj demek, onu da ayarlayın.

"Throttle" için gazı.
"Brakes" için freni atayın. Yani gaza basınca "Throttle" kısmında bir hareketlilik olmalı. Fren de aynı şekil. "Clutch" ise debriyaj demek, onu da ayarlayın.
Hocam clutch için birşey ayarlayamıyorum ve Brakes için atanan tuş gaz oluyor. Yani tam tersi. Ama onun dışında sorun yok sağolun.

Fren ve gaz ayarlama işi biraz garip Assetto'da. Ben de ilk ayarladığımda gaza basınca duruyor, gazdan ayağımı çekince araba ilerlemeye başlıyordu. Sonra çözdüm tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…