stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 1 25 Mart 2024 #1 Arkadaşlar ikinci el logitech momo direksiyon seti almayı düşünüyorum 1600 liraya. Sizce hala alınır mı? Forza Horizon 5 algılıyor mu?
Arkadaşlar ikinci el logitech momo direksiyon seti almayı düşünüyorum 1600 liraya. Sizce hala alınır mı? Forza Horizon 5 algılıyor mu?
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.565 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mart 2024 #2 stvwolf dedi: Arkadaşlar ikinci el logitech momo direksiyon seti almayı düşünüyorum 1600 liraya. Sizce hala alınır mı? Forza Horizon 5 algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Logitech olup da eski bir şey alınacaksa minimum G27.
stvwolf dedi: Arkadaşlar ikinci el logitech momo direksiyon seti almayı düşünüyorum 1600 liraya. Sizce hala alınır mı? Forza Horizon 5 algılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Logitech olup da eski bir şey alınacaksa minimum G27.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.661 Çözümler 6 26 Mart 2024 #3 Forza görmüyor. Zaten görse de Forza'da direksiyon setiyle keyif almazsın. G29 var Forza keyif vermiyor arcade tarzı olduğu için gamepad ile oynarsan daha keyifli olur. Onun dışında ETS 2 ATS gibi çoğu oyunda çalışıyor.
Forza görmüyor. Zaten görse de Forza'da direksiyon setiyle keyif almazsın. G29 var Forza keyif vermiyor arcade tarzı olduğu için gamepad ile oynarsan daha keyifli olur. Onun dışında ETS 2 ATS gibi çoğu oyunda çalışıyor.