Logitech Momo nasıl ayarlanır?

Bütçe
2500

KaRBoN x

Hectopat
Daha fazla  
Logitech Momo alacağım. 270'e de razıyım fakat ETS 2 oynayan bir insanım ve 270'in 900'deki hassasiyetini düşünemiyorum. İnternette 900 derece yaptıklarını duydum ama herkes farklı şeyler denemiş. Çok bilgi gerektirmeden orijinalliğini fazla bozmadan yapabilirsem almayı planlıyorum nasıl yaparım ve neler ile yaparım. Rus videolar atmak yerine yazarak anlatırsanız ve aparatları nasıl elde edeceğimi söylerseniz sevinirim.

Zor iş, söktüğünüze değmez. Ben bir kere denedim br momo masrafı daha çıkartır.

Hocam 900 derece oluyor gayet de çalışıyor aslında, ama cidden titiz ve dikkatli yapmak gerek, koyacağınız parçayı iyi seçmeniz önemli bir husus, bende alıp öyle değişmeyi düşündüm ama Logitech DFGT'ye kaydım sonra daha mantıklı geldi, işin sonunda almadım çünkü ilgim azaldı direksiyon setlerine.

Bütçem 2500 civarı DFGT de 4000 bandında geziyor onu elemek zorunda kalıyorum.

Uğraşmaya değer mi bilmem ama gerekenler bunlar
Yeni potansiyometre veya hall sensör (örneğin: AS5600 sensör)
3D baskı ile çerçeveyi yeniden döndürebilecek daha geniş dişli sistemi (internette STL dosyaları var).
Arduino Leonardo/Micro (USB girişli HID destekli)
Lehimleme ekipmanı.
Hassas işçilik ve sabır.

Siz sistemi baştan kurmak için ekipmanları yazmışsınız. Biraz araştırsaydınız buna gerek olmadığını sadece birkaç parça ile yapıldığını farkederdiniz lütfen bilgi kirliliği yapmayalım. Başta yazdığım gibi işçilik gerektirmeyen yolunu buradan edinelim herkes öğrensin.

Bütçem 2500 civarı DFGT de 4000 bandında geziyor onu elemek zorunda kalıyorum.

Hocam sayın BURAK8495 adlı arkadaşın dediklerine bakarsak şahsen ben uğraşmaya değmeyeceğini düşündüm, yani ben baktığımda da bu ekipmanlarda çıkıyordu ve yani bunları alıp üstüne momo modifiyesi yaparsan zaten 2500TL verdiğin momo 3500TL'ye mal olacak, hiç gerek yok, hem 3500'e DFGT satanlarda var, zamanında aynı sorunum vardı, acil bir şekilde bir direksiyon setim olsun istiyordum ve param kısıtlıydı, ama şu an bakınca iyi ki almadım diyorum, DFGT cidden daha mantıklı, paranı biriktirip bir tane de vites alırsan on numara olur aslında, zaten momo fark ettiysen biraz F1 oyunları için daha uygun olan bir set, derecesine bakıldığında da anlaşılıyor zaten, ne çok sağa kırabiliyorsun ne de sağa, tabii sana kalmış, sorularınız olursa bekliyorum. İyi sosyaller

Hocam bu arada bu modifiyeden sonra devrenin de yanma şansı var yanlış bir harekette, bilginiz olsun, malzemesiz hali bana kalsa aslında iyi ama DFGT varken böyle bir yol izlemek bana cidden saçma geliyor.

Bir bakayım o zaman piyasaya tavsiyeniz için teşekkürler. Ama hala bilen birileri varsa yaptıysa yazarsa hepimiz bilgilenmiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…