4 414558 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 916 Çözümler 5 20 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Adaptörü kayıp Logitech Momo racing direksiyon ve pedal setine sahibim. Uygulaması var ama adaptör olmadığı için 180 derece dönebiliyor hızı falan ayarlayamıyorum. İnternetten ucuz ve uyumlu adaptör nereden alabilirim?
Merhabalar. Adaptörü kayıp Logitech Momo racing direksiyon ve pedal setine sahibim. Uygulaması var ama adaptör olmadığı için 180 derece dönebiliyor hızı falan ayarlayamıyorum. İnternetten ucuz ve uyumlu adaptör nereden alabilirim?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #2 2. el bakabilirsiniz.
4 414558 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 916 Çözümler 5 20 Nisan 2022 #3 Jaewyn dedi: 2. el bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam da herhangi bir adaptör olurmu belli bir şeyi varmı 414558 dedi: Tamam da herhangi bir adaptör olurmu belli bir şeyi varmı Genişletmek için tıkla... Hepsi uyumlu olur mu?
Jaewyn dedi: 2. el bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam da herhangi bir adaptör olurmu belli bir şeyi varmı 414558 dedi: Tamam da herhangi bir adaptör olurmu belli bir şeyi varmı Genişletmek için tıkla... Hepsi uyumlu olur mu?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #4 414558 dedi: Tamam da herhangi bir adaptör olur mu belli bir şeyi var mı? Hepsi uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam az once baktım internette satılıyor. Akakçe'den bakarak alınabilir 2. ele bakmaya gerek yok. Öneri olarak bir şey söyleyemem ne yazık ki. 414558 dedi: Tamam da herhangi bir adaptör olur mu belli bir şeyi var mı? Hepsi uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam satıcıya sorun alırken ancak uyumlu olur diye düşünüyorum.
414558 dedi: Tamam da herhangi bir adaptör olur mu belli bir şeyi var mı? Hepsi uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam az once baktım internette satılıyor. Akakçe'den bakarak alınabilir 2. ele bakmaya gerek yok. Öneri olarak bir şey söyleyemem ne yazık ki. 414558 dedi: Tamam da herhangi bir adaptör olur mu belli bir şeyi var mı? Hepsi uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam satıcıya sorun alırken ancak uyumlu olur diye düşünüyorum.