Logitech den daha iyi markalar varsa önerilere açığım tabikide ben en iyi mouslara baktığım zaman hep logitech önerdikleri için onlara baktım altarnatifler nelerdir acaba.
Razer Deathadder V3 Pro Kablosuz Gaming Mouse Siyah - RZ01-04630100-R3G1 ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala!
En ucuz Razer Deathadder V3 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V3 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.870,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam Logitech fareler alınmaz. O bütçeye eğer palm tutuyorsanız Deathadder v3 pro, claw tutuyorsanız Razer viper v2 pro. 2500 lira civarı Sora, Lamzu Atlantis gibi ülkemizde bilinmeyen ama logitech farelerinden çok daha iyi olan fareler bulunuyor.
En ucuz Razer Deathadder V3 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V3 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.870,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
V3 pro alacağım mouse dediğiniz gibi palm gibi tutuyorum da siyah 2800 varken beyaz 3400 olmasının bir nedeni varmıdır özellik farkı olarak renkler arasında bu kadar fark olması tuhafıma gitti de
@283764 İki rengin de özellikleri tamamen aynı. Mağazalar stok durumuna göre fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Muhtemelen fiyatları bu yüzden farklıdır.