İ İshak11 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 Logitech farenin seri numarası kutunun neresinde yazar ve nereden sorgulanır? Bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #2 Direkt farenin altında yazma imkanı olabilir mi hocam? Kontrol ettiniz mi?
İ İshak11 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #3 Soraka Kajmer dedi: Direkt farenin altında yazma imkanı olabilir mi hocam? Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... knk baktım ürünün bataryasında ve kutunun altında seri numarası var 2 side birbirinden farklı Soraka Kajmer dedi: Direkt farenin altında yazma imkanı olabilir mi hocam? Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... 2sinide kabul etmiyor sayfa üzerinden kayıt yaptığımda.
Soraka Kajmer dedi: Direkt farenin altında yazma imkanı olabilir mi hocam? Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... knk baktım ürünün bataryasında ve kutunun altında seri numarası var 2 side birbirinden farklı Soraka Kajmer dedi: Direkt farenin altında yazma imkanı olabilir mi hocam? Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... 2sinide kabul etmiyor sayfa üzerinden kayıt yaptığımda.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #4 Nereden aldınız?
İ İshak11 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #5 Soraka Kajmer dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... d&r üstünde resmi distribütör pentanın qr kodu var ama arkasında sol en altta arap emilrikleri kodu var o beni şüpheye düşürdü Soraka Kajmer dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Baktığım kutuların sol altında mouse markası yazıyor
Soraka Kajmer dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... d&r üstünde resmi distribütör pentanın qr kodu var ama arkasında sol en altta arap emilrikleri kodu var o beni şüpheye düşürdü Soraka Kajmer dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Baktığım kutuların sol altında mouse markası yazıyor
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #6 İshak11 dedi: D&R üstünde resmi distribütör pentanın QR kodu var ama arkasında sol en altta Arap emilrikleri kodu var o beni şüpheye düşürdü Genişletmek için tıkla... Hiç rahat etmicekseniz pentaya mail atın seri numarasını kendi sistemlerinde sorgulanmasını isteyin onlar da size daha rahat yardımcı olur.
İshak11 dedi: D&R üstünde resmi distribütör pentanın QR kodu var ama arkasında sol en altta Arap emilrikleri kodu var o beni şüpheye düşürdü Genişletmek için tıkla... Hiç rahat etmicekseniz pentaya mail atın seri numarasını kendi sistemlerinde sorgulanmasını isteyin onlar da size daha rahat yardımcı olur.