Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 27 Eylül 2019 #1 Logitech mousepad'imi nasıl temizleyebilirim? Üstünde çok toz falan birikiyor kirleniyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 27 Eylül 2019 #2 Ilık suyla bir bezi nemlendirip silmeyi deneyebilirsiniz. Kullandığınız bezlerin fazla tüylü olmamasına dikkat edin.
Ilık suyla bir bezi nemlendirip silmeyi deneyebilirsiniz. Kullandığınız bezlerin fazla tüylü olmamasına dikkat edin.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 27 Eylül 2019 #3 At çamaşır makinesine, suyun sıcaklığını fazla tutmadan siyah çamaşırlarla birlikte yıka. Ne olabilir ki?
At çamaşır makinesine, suyun sıcaklığını fazla tutmadan siyah çamaşırlarla birlikte yıka. Ne olabilir ki?
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2019 #4 Ilık suyun altında üzerine pril döküp tırnaklarınız değmeyecek şekilde parmak uçlarınızla yıkayıp daha sonra iyice durulayın.
Ilık suyun altında üzerine pril döküp tırnaklarınız değmeyecek şekilde parmak uçlarınızla yıkayıp daha sonra iyice durulayın.
halloweise Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 379 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Eskişehir 27 Eylül 2019 #5 Hocam ben acımıyorum, Steelseries'in Mass Mousepad'i var bende de. Alıyorum süngeri döküyorum cifi çitiliyorum 2 dakika . Nemini bezle alıp balkona güneşe atıp kurumaya bırakıyorum. Daha bir sıkıntı olmadı bakalım
Hocam ben acımıyorum, Steelseries'in Mass Mousepad'i var bende de. Alıyorum süngeri döküyorum cifi çitiliyorum 2 dakika . Nemini bezle alıp balkona güneşe atıp kurumaya bırakıyorum. Daha bir sıkıntı olmadı bakalım