Elektronik Logitech MX Ergo Graphite 1.999 TL

Hocam benim anladığım bu tarz mouse'lar sen ben için oyun için değil. İnce hassas çizimler yapanlar için.
Hassas çizim yapanlarla alakası yok herkes kullanabilir.

Bu mouse yerinde sabit olduğu için bilek ve dirsek hareketi yapmana gerek kalmıyor. Sadece baş parmağınla topu döndürüp imleci hareket ettirebiliyorsun. Bundan dolayı normal mouselarla uzun vadede yaşadığın bilek, dirsek sorunlarını yaşamamak için tercih ediliyor. (tenisçi dirseği, karpal tünel sendromu vb)

Daha çok yazılımcılar, tasarımcılar vb çok uzun süre bilgisayar başında vakit geçirenlerin tercihi oluyorlar. Oyun da oynayabilirsiniz ama çok tavsiye etmem :D Ben de yazılımcı olarak tercih ediyorum. Çok faydasını gördüm. Bende bir çok ergo serisi mouseları var. (M570, M575 ve bu MX Ergo) Benim en rahat ettiğim M570.

Bunun bir de dik olanı var. Onda dirsek hareketi var ama bilek yine sabit. Logitech Mx vertical .

@Unprocurabl3 Vertical bana çok mantıklı gelmedi açıkçası, sürekli biri ile tokalaşmak gibi bir hissiyatı var. Günde de 10-12 saat bilgisayar kullanınca açıkçası çok mantıklı gelmez gibi eli benim gibi kürek olanlar için.

@Unprocurabl3 denemisligim vardı ya o yüzden öyle yazdım. Ama Logitech değildi, k olmadığı için belki bu daha konforludur bilemiyorum. Bu ürünü de aldım. Muhtemelen cumartesi gelir, aktarırım deneyimimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı