Logitech MX Keys Klavye Türkçe Tuşlu Versiyonuyla Satışta

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Logitech MX Keys Türkçe Klavye

Logitech MX Keys Türkçe tuş dizilimi ile Türkiye’deki raflarda yerini aldı. İyi bir bilgisayar kadar gelişmiş özelliklere sahip bir klavye de verimliliğe ve üretkenliğe büyük katkı sağlıyor. Birçok profesyonel içerik yazarı, yazılımcı, tasarımcı evde veya ofiste çalışırken kaliteli ve fonksiyonel bir klavyeye ihtiyaç duyuyor. Logitech MX Keys Klavye ise akıcı tuş vuruşları ve tuşlara basıldığında doğru dokunsal […]

Devamı: Logitech MX Keys Klavye Türkçe Tuşlu Versiyonuyla Satışta
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

1000TL bence bunun için az. Ben Craft kadar pahalı olur diyordum.

Çok güzel klavye ama pahalı :) Sadece biraz küçük tuşları sanırım. Ayrıca bu bütçeye mekanik de olabilirdi.

Denk paraya yurt dışından Keychron K4 alınabilir.
Keychron K4 mekanik ama. Yazılımcıların neden Scissors Switch aldığını anlamıyorum, yazı yazarken daha iyi oluyor galiba.

Scissors Switch yerine Brown tercih ederdim ben.

Yazılımcıların neden Scissors Switch aldığını anlamıyorum, yazı yazarken daha iyi oluyor galiba.
Yazımı zevkli.

Aslında pek takmıyor ya kimse. Rahat olsun yeterli. Mesela ben de halihazırdaki laptopumda yazı yazarken hoşuma gidiyor sesi, rahatlığı vesaire hoş bir yapısı var. Laptopların çoğusu Scissors Switch sanırım, pek anlamıyorum klavyelerden.

Keychron K4 mekanik ama.
Aynen, mekanik olduğu için yazdım zaten. K4'ün Blue veya Brown'u seçilebilir. Blue daha sesli oluyormuş, ses iyidir :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı