Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.205 Çözümler 98 30 Ekim 2024 #11 emrearsllan dedi: Selamlar, yanıtınız için teşekkür ederim ancak sorun 3 yıl önceydi m1 işlemciler yeni çıktığından yazılımının optimize olmadığını düşünüyorum. Bu yazıyı yazdıktan 3 ay sonra gibi bir sürede düzelmişti. Sanırım bununla ilgili Tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Konu karşıma nasıl çıktı anlamadım, tarihini sonradan fark ettim kusura bakmayın çözülmesine sevindim.
emrearsllan dedi: Selamlar, yanıtınız için teşekkür ederim ancak sorun 3 yıl önceydi m1 işlemciler yeni çıktığından yazılımının optimize olmadığını düşünüyorum. Bu yazıyı yazdıktan 3 ay sonra gibi bir sürede düzelmişti. Sanırım bununla ilgili Tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Konu karşıma nasıl çıktı anlamadım, tarihini sonradan fark ettim kusura bakmayın çözülmesine sevindim.
emrearsllan Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #12 Myk61 dedi: Konu karşıma nasıl çıktı anlamadım, tarihini sonradan fark ettim kusura bakmayın çözülmesine sevindim. Genişletmek için tıkla... Estafurullah ne demek yahu, vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için asıl ben teşekkür ederim.
Myk61 dedi: Konu karşıma nasıl çıktı anlamadım, tarihini sonradan fark ettim kusura bakmayın çözülmesine sevindim. Genişletmek için tıkla... Estafurullah ne demek yahu, vakit ayırıp yardımcı olmaya çalıştığınız için asıl ben teşekkür ederim.