Logitech MX Master 3 USB Bolt alıcı ile eşleşmiyor

LQCKDQWN

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde Logitech MX Master 3 business serisi mouse var. İçinden Unifying alıcı da çıktı.

Fakat ben Logitech MX Master Key Mini Business serisi klavyemi Logitech Bolt alıcı ile kullanıyorum, Logitech Options Plus programından hemen klavyemi tanıyor.

Ne yaptıysam MX Master 3 faremi USB Bolt alıcı ile eşleştiremedim. Options Plus programı bulamıyor, normal Bluetooth'ya da lendi Unifying alıcısı ile eşlenebiliyor ama diğer türlü yapamadım.

macOS Monterey ve Windows 10 sistemlerde denedim, sonuç aynı. USB Bolt alıcı 6 cihaza kadar bağlantı yapabilir yazıyor ve MX Master 3 Business mouse bu alıcıyı da destekler yazıyor Logitech'in destek sayfalarında fakat ben beceremedim.
Deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Bende de benzer bir sorun var. Logitech'in ergo k860 (unifying) klavyesi ve lift (bolt) faresini kullanıyorum. İkisinide tek bir alıcıdan bağlamak istiyorum ancak her ikiside sadece kendi alıcısından bağlanıyor.

Merhaba, ben de K860 ile bağlantı sorunu yaşıyorum. Kendi alıcısını bolt olarak görüyor ancak bağlanmıyor, sadece bluetooth bağlantısı oluyor ama o da sık sık kopuyor, saçmalıyor. Acaba unifying alıcı sorunumu çözer mi?

Merhabalar,
Konu ile alakalı, mx master 3s ve mx keys aldım fakat, ben de bir alıcı ile bağlayamıyorum.
2 farklı Pc kullanıyorum yan yana, birisi kapalı çevrim. İki pc arası geçişi tek tuşla yapamıyorum. hem klavyeden, hem mousedan geçiş tuşuna basmam gerekiyor.

Bir yöntemi var mı acaba?

Keyifli ve aktif forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı