ANKYRANUM Kilopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 15 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Logitech MX mechanical mini de diğer mekanik klavyelerle aynı tuş takımına sahip (boşluk tuşu hariç). Bu klavyede kullanabileceğim Türkçe tuş takımı düzeni var mı ayrı bir şekilde satılan? Yarımcı olursanız sevinirim.
Logitech MX mechanical mini de diğer mekanik klavyelerle aynı tuş takımına sahip (boşluk tuşu hariç). Bu klavyede kullanabileceğim Türkçe tuş takımı düzeni var mı ayrı bir şekilde satılan? Yarımcı olursanız sevinirim.
ebalan Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #2 Tuş takımı bulabildiniz mi acaba?
ANKYRANUM Kilopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 15 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 Merhaba, Maalesef bulamadım çoğu tuş takımı ingilizce dizime sahip. Onları kullanmak yerine klavyenin kendi tuşlarını kullanıyorum.
Merhaba, Maalesef bulamadım çoğu tuş takımı ingilizce dizime sahip. Onları kullanmak yerine klavyenin kendi tuşlarını kullanıyorum.