L LambdaAvcisi Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 44 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #1 Başlıktan da anlaşıldığı üzere Logitech MX518 almayı düşünüyorum. Beni tek endişelendiren noktası lazer bir algılayıcıya sahip olması. Bu sorun yaratır mı? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2021
Başlıktan da anlaşıldığı üzere Logitech MX518 almayı düşünüyorum. Beni tek endişelendiren noktası lazer bir algılayıcıya sahip olması. Bu sorun yaratır mı? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Şubat 2021 #2 Alınır. Taş gibi mouse, Hero 16K sensör var. Logitech MX518 Optik Oyuncu Mouse Sonraki Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr
Alınır. Taş gibi mouse, Hero 16K sensör var. Logitech MX518 Optik Oyuncu Mouse Sonraki Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili www.qp.com.tr
J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Şubat 2021 #3 Kesinlikle alınır ama palm şeklinde tutmuyorsanız makro kısmında biraz rahatsız olabilirsiniz.
L LambdaAvcisi Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 44 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #4 JDJSI dedi: Kesinlikle alınır ama palm şeklinde tutmuyorsanız makro kısmında biraz rahatsız olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tutuş şeklim sürekli değişiyor diyebilirim. Yani o anki oynadığım oyuna göre palm ve claw arasında değişebiliyor.
JDJSI dedi: Kesinlikle alınır ama palm şeklinde tutmuyorsanız makro kısmında biraz rahatsız olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tutuş şeklim sürekli değişiyor diyebilirim. Yani o anki oynadığım oyuna göre palm ve claw arasında değişebiliyor.