T.Tinuviel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #1 Herkese merhaba. 250TL Max mouse arıyorum ışık falan hiç önemli değil. Bende MX518 buldum. Palm tutuşum var. Sizce alınır mı?
Herkese merhaba. 250TL Max mouse arıyorum ışık falan hiç önemli değil. Bende MX518 buldum. Palm tutuşum var. Sizce alınır mı?
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 11 Nisan 2021 #2 Daha iyisi yok.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 11 Nisan 2021 #3 Çirkin ama sensörü iyi, ben tercih etmezdim. Çirkinden kastım ışıksız oluşu değil, görüntüsü çok çirkin.
Çirkin ama sensörü iyi, ben tercih etmezdim. Çirkinden kastım ışıksız oluşu değil, görüntüsü çok çirkin.
T.Tinuviel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #4 Ardaaa11 dedi: Çirkin ama sensörü iyi, ben tercih etmezdim. Çirkinden kastım ışıksız oluşu değil, görüntüsü çok çirkin. Genişletmek için tıkla... Görüntüsü önemli değil üst düzey fps oynuyorum bana uygunmudur sensörü vs?
Ardaaa11 dedi: Çirkin ama sensörü iyi, ben tercih etmezdim. Çirkinden kastım ışıksız oluşu değil, görüntüsü çok çirkin. Genişletmek için tıkla... Görüntüsü önemli değil üst düzey fps oynuyorum bana uygunmudur sensörü vs?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #5 Kendim kullanıyorum efsane bir şey ama unutma elin palm ve büyük olması lazım istersen fotoğraf atabilirim. T.Tinuviel dedi: Görüntüsü önemli değil üst düzey FPS oynuyorum bana uygun mudur sensörü vs? Genişletmek için tıkla... Evet, çok uygun.
Kendim kullanıyorum efsane bir şey ama unutma elin palm ve büyük olması lazım istersen fotoğraf atabilirim. T.Tinuviel dedi: Görüntüsü önemli değil üst düzey FPS oynuyorum bana uygun mudur sensörü vs? Genişletmek için tıkla... Evet, çok uygun.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Nisan 2021 #6 Skatezi çöp. Tercih etmeyin derim. Elinizin uzunluğu nedir?
T.Tinuviel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #7 Yavuz_Çetin dedi: Kendim kullanıyorum efsane bir şey ama unutma elin palm ve büyük olması lazım istersen fotoğraf atabilirim. Evet, çok uygun. Genişletmek için tıkla... Yavuz_Çetin dedi: Kendim kullanıyorum efsane bir şey ama unutma elin palm ve büyük olması lazım istersen fotoğraf atabilirim. Evet, çok uygun. Genişletmek için tıkla... Elim büyük ve palm şeklinde tutuyorum hocam. Rica etsem serce ve yuzuk parmagı açısından tutarken foto atabilirmisiniz? TÇB dedi: Skatezi çöp. Tercih etmeyin derim. Elinizin uzunluğu nedir? Genişletmek için tıkla... Skatez nedir. Elim 18 cm.
Yavuz_Çetin dedi: Kendim kullanıyorum efsane bir şey ama unutma elin palm ve büyük olması lazım istersen fotoğraf atabilirim. Evet, çok uygun. Genişletmek için tıkla... Yavuz_Çetin dedi: Kendim kullanıyorum efsane bir şey ama unutma elin palm ve büyük olması lazım istersen fotoğraf atabilirim. Evet, çok uygun. Genişletmek için tıkla... Elim büyük ve palm şeklinde tutuyorum hocam. Rica etsem serce ve yuzuk parmagı açısından tutarken foto atabilirmisiniz? TÇB dedi: Skatezi çöp. Tercih etmeyin derim. Elinizin uzunluğu nedir? Genişletmek için tıkla... Skatez nedir. Elim 18 cm.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #8 TÇB dedi: Skatez'i çöp. Tercih etmeyin derim. Elinizin uzunluğu nedir? Genişletmek için tıkla... Bunu nereden çıkardınız?
TÇB dedi: Skatez'i çöp. Tercih etmeyin derim. Elinizin uzunluğu nedir? Genişletmek için tıkla... Bunu nereden çıkardınız?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 11 Nisan 2021 #9 TÇB dedi: Skatezi çöp. Tercih etmeyin derim. Elinizin uzunluğu nedir? Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmemiştim, rezaletmiş gerçekten.
TÇB dedi: Skatezi çöp. Tercih etmeyin derim. Elinizin uzunluğu nedir? Genişletmek için tıkla... Hiç dikkat etmemiştim, rezaletmiş gerçekten.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Nisan 2021 #10 Yavuz_Çetin dedi: Bunu nereden çıkardınız? Genişletmek için tıkla... Ağır bir fare. %100 PTFE skatezler kullanılmamış. O ağırlığa o skatezler gitmemiş. Logitech skatez konusunda pek bir başarılı marka değil zaten.
Yavuz_Çetin dedi: Bunu nereden çıkardınız? Genişletmek için tıkla... Ağır bir fare. %100 PTFE skatezler kullanılmamış. O ağırlığa o skatezler gitmemiş. Logitech skatez konusunda pek bir başarılı marka değil zaten.