Logitech MX518 vs G402

BASEB0RN

Decapat
Arkadaşlar, MX518 almayı düşünüyorum ama bu mouse optik mi anlayamadım.
QP sitesinde optik olarak belirtiliyor. Ama Logitech sitesine girdiğimde optik seçeneğinde çıkmıyor Hero sensörü seçeneğinde çıkıyor MX518.
Yardımcı olur musunuz?
Oyun Fareleri, Kablosuz Oyun Faresi, Mac ve PC, MOBA ve FPS | Logitech G (algılayıcı türü seçeneğinden optik ve Hero seçebilirsiniz)
Veya üzerine koyup G402 mi almalıyım sizce?

Hero sensör de optik zaten. Sensör için HERO 16K demişler zaten.

MX 518 kullanıcısıyım eğer elin küçük ya da orta ise bulaşma derim palm grip için uygun bir mouse.

Üstat bende MX518 aldım fakat orta tuşa basınca çift tıklıyor sende böyle bir problem var mı?

Hayır hocam yok bende öyle bir sıkıntı yanlış bir makro ataması yapmış olabilir misiniz? Şayet yapmadıysanız değişim talep etmenizi öneriyorum.

Direk MX518 veya G402 önermek yanlış. Tutuşunuza da bağlı bu. Eğer eliniz uyuyorsa ve palm grip oynuyorsanız MX518 öneririm. Aksi takdirde G402 geçmeniz daha iyi olacaktır .

Hayır hocam yok bende öyle bir sıkıntı yanlış bir makro ataması yapmış olabilir misiniz? Şayet yapmadıysanız değişim talep etmenizi öneriyorum.
Hiç makro atamadım hangi bilgisayara takarsam takayım çift basıyor. Değişime göndereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…