T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 6 Haziran 2024 #1 Tabletim için klavye ve fare bakarken bunu buldum ve çok da beğendim. Sizce alınır mı? Daha düşük fiyatlı bir alternatifi var mı? Amazon.com.tr
Tabletim için klavye ve fare bakarken bunu buldum ve çok da beğendim. Sizce alınır mı? Daha düşük fiyatlı bir alternatifi var mı? Amazon.com.tr
bugra56 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 Tekin Alakuş dedi: Tabletim için klavye ve fare bakarken bunu buldum ve çok da beğendim. Sizce alınır mı? Daha düşük fiyatlı bir alternatifi var mı? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bende var iyi.
Tekin Alakuş dedi: Tabletim için klavye ve fare bakarken bunu buldum ve çok da beğendim. Sizce alınır mı? Daha düşük fiyatlı bir alternatifi var mı? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bende var iyi.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 6 Haziran 2024 #3 bugra56 dedi: Hocam bende var iyi. Genişletmek için tıkla... Kütüphanede kullanacağım için tuşlar ve fare çok ses çıkarıyor mu? Ve pilleri değişiyor mu yoksa şarjlı mı?
bugra56 dedi: Hocam bende var iyi. Genişletmek için tıkla... Kütüphanede kullanacağım için tuşlar ve fare çok ses çıkarıyor mu? Ve pilleri değişiyor mu yoksa şarjlı mı?