TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 20 Ağustos 2021 #1 Normalde tabletten kullanacağım fakat aparatım gelmediği için test edemedim. Ses kartı ile kullanmam şart. 3.5mm giriş yok. Laptoptan denemelerime göre ses kartını takınca ses çok fazla düşüyor, sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2021
Normalde tabletten kullanacağım fakat aparatım gelmediği için test edemedim. Ses kartı ile kullanmam şart. 3.5mm giriş yok. Laptoptan denemelerime göre ses kartını takınca ses çok fazla düşüyor, sebebi nedir?
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 20 Ağustos 2021 #2 Öncelikle hayırlı olsun G HUB yazılımını kurdunuz mu?
TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 20 Ağustos 2021 #3 NRVS dedi: Öncelikle hayırlı olsun G HUB yazılımını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim evet kurdum ama yazılım önemli değil laptopu satacağım için tamamen tabletten devam edeceğim oradaki performansı önemli.
NRVS dedi: Öncelikle hayırlı olsun G HUB yazılımını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim evet kurdum ama yazılım önemli değil laptopu satacağım için tamamen tabletten devam edeceğim oradaki performansı önemli.