Logitech Pro X Gaming vs Razer BlackShark V2

RyenJuo

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, aşağı yukarı 1000 - 1500 TL bütçem var bu iki kulaklık arasında kaldım sürekli oyun oynuyorum. Dizi/film izlerken veya müzik dinlerken de işime yaramasını istiyorum ayrıca mikrofon da önemli benim için. Bu iki kulaklığın bu özellikleri sağladığını tahmin ediyorum. Kullanan kişiler acaba hangisini almam hakkında yorum yapabilir mi? Başka bildiğiniz kulaklık önerileri de var ise yorumlara bekliyorum.

Hocam merhabalar. Memnun musunuz kulaklıktan ? Bende uzun süre bu 2 kulaklık arasında kaldım ve bugün G Pro X siparişi verdim.
Kulaklığın sağlamlığı, mikrofon kalitesi, ses kalitesi ve uzun süre kullanımdaki rahatlığını koruması gibi detaylar benim ilgimi çekmişti. Satın aldıktan sonra gerçekten üstün performans sağladığını gördüm. Hiçbir sıkıntısını görmedim. G HUB uygulamasını kullanarak birbirinden farklı profiller oluşturabiliyor, mikrofon sesini, oyun sesini değiştirebiliyorsun. Tavsiye ederim.

Kulaklığın sağlamlığı, mikrofon kalitesi, ses kalitesi ve uzun süre kullanımdaki rahatlığını koruması gibi detaylar benim ilgimi çekmişti. Satın aldıktan sonra gerçekten üstün performans sağladığını gördüm. Hiçbir sıkıntısını görmedim. G HUB uygulamasını kullanarak birbirinden farklı profiller oluşturabiliyor, mikrofon sesini, oyun sesini değiştirebiliyorsun. Tavsiye ederim.

Ne mutlu bana güzel tavsiye verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı