gork1syo Femtopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 30 19 Ağustos 2020 #1 HyperX Cloud Alpha S Blackout Edition kullanıyordum, sesteki garipliklerden dolayı iade ettim. Logitech G Pro X almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
HyperX Cloud Alpha S Blackout Edition kullanıyordum, sesteki garipliklerden dolayı iade ettim. Logitech G Pro X almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz?
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #2 Sesi az diye şikayet edenler vardı, o kadar para verince sesinin az olmasını istemezsin bence.
gork1syo Femtopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 30 19 Ağustos 2020 #3 Sanch dedi: Sesi az diye şikayet edenler vardı, o kadar para verince sesinin az olmasını istemezsin bence. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu çok iyi diyorlar ama ses kalitesi nasıl?
Sanch dedi: Sesi az diye şikayet edenler vardı, o kadar para verince sesinin az olmasını istemezsin bence. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu çok iyi diyorlar ama ses kalitesi nasıl?
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 19 Ağustos 2020 #4 Razer Kraken Tournament Edition bakabilirsin.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #5 gork1syo dedi: Mikrofonu çok iyi diyorlar ama ses kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok maalesef, kendim kullanmadım hiç.
gork1syo dedi: Mikrofonu çok iyi diyorlar ama ses kalitesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Fikrim yok maalesef, kendim kullanmadım hiç.