Logitech Pro X vs HyperX Cloud Alpha S

SuleymanCakir

Hectopat
Merhaba arkadaşlar FPS oyunları oynuyorum. Ses kasmak benim için önemli bütçem 1.500 TL ben 2 kulaklık buldum sizce hangisi veya alternatif ne tavsiye edersiniz? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

1. HyperX Cloud Alpha S
  2. Logitech Pro X

Abi varsa bütcen git SteelSeries Arctis Pro al daha iyi Logitech kullandım onu 5 para etmez git Arctis Pro al.

Arctis Pro güzel hem kablosuz hem de değiştirilebilir bataryası mevcut ama bütcemi aşıyor maalesef şu anda Pro X kullanıyor musun?

MH752 Veya GSP350 alabilirsiniz. GSP350'nin mikrofonu MH752'ye göre daha iyi onun harici tüm özelliklerde MH752 daha önde. Pro X bunlarla yarışamaz.

MH752 veya gsP350 alabilirsiniz. Gsp350'nin mikrofonu MH752'ye göre daha iyi onun harici tüm özelliklerde MH752 daha önde. Pro X bunlarla yarışamaz.

GsP350 gerçekten güzel bir kulaklık Sennheiser farkı mevcut aslında şu anda kullandığım Razer Kraken kulaklığım var ama sanki yetersiz gibi bazı videolarda bu kulaklıkları çok övüyorlar kafama takılan tek şey 1.500 TL bir kulaklık alsam elimdekinden daha iyi bir sonuç verecek mi? Aynı olacaksa boşuna masrafa girmek istemiyorum. Bana fark yaratacak bir şey lazım.

Tabii ki daha iyi sonuç verecektir. Fakat önerdiğim her iki kulaklıkta sizi üzmez. Alternatif olarak XPG Precog'a da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…