P PuS Femtopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar bugün G27 direksiyon seti aldım yazılımı kurdum. Şu hatayı aldım yardım edebilir misiniz? Titreşim özelliğini açamıyorum debriyaj özelliğini kullanamıyorum bakın resimdeki gibi aktif edemiyorum bazı şeyleri. Bir de vites atmayı vites koluna nasıl atıyacağım şu an tuşlarla vites atıyorum bir türlü ayarlayamadım vites koluyla nasıl vites atacağım?
Arkadaşlar bugün G27 direksiyon seti aldım yazılımı kurdum. Şu hatayı aldım yardım edebilir misiniz? Titreşim özelliğini açamıyorum debriyaj özelliğini kullanamıyorum bakın resimdeki gibi aktif edemiyorum bazı şeyleri. Bir de vites atmayı vites koluna nasıl atıyacağım şu an tuşlarla vites atıyorum bir türlü ayarlayamadım vites koluyla nasıl vites atacağım?
Emirhan Klc Femtopat Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 çözzümünü bulabildiniz mi Artı 0 Eksi
A Arda1324 Femtopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #3 çözüm var mı?? Artı 0 Eksi