Logitech RCA hoparlör sisteme nasıl bağlanır?

SymesLORD

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600x 4.6ghz
Asus Rtx 3060 dual o.c
16gb ram
Deep cooler 240mm sıvı soğutma
Fsp 750w psu
Meslek
Öğrenci
Ekte bıraktığım hoparlörümü masaüstünde kullanabilir miyim? Anakarta taktığımda ses gelmiyor sistem görmüyorda. Ek bir aparat mı almalıyım?

IMG_1877.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun orta parçası eksik gibi.
Genelde bas kabini olur, onun arkasına girerdi bu uçlar. Şimdi o uçları dönüştürücüyle kullanırsın ama sorun şu: Bu tür hoparlörler genelde amfiden beslenirdi. Yani doğrudan kulaklık çıkışa bağlarsan ses çıkışı hoparlörleri beslemekte zorlanabilir, aşırı yükleme oluşabilir.

Onun orta parçası eksik gibi.
Genelde bas kabini olur, onun arkasına girerdi bu uçlar. Şimdi o uçları dönüştürücüyle kullanırsın ama sorun şu: Bu tür hoparlörler genelde amfiden beslenirdi. Yani doğrudan kulaklık çıkışa bağlarsan ses çıkışı hoparlörleri beslemekte zorlanabilir, aşırı yükleme oluşabilir.
Amfi var hocam ama büyük olduğu için ve kötü duracağı için kullanmak istemediğimden resime eklemedim. Amfi ile çalışır mı bunlar ?

Rica etsem, amfi dediğin parçanın bir fotoğrafını atabilir misin lütfen?

Haklısınız hocam elimdeki üründe amfi yok 😅 bilmediğimden daha büyük olan hoparlörü amfi sandım. Bunları kullanmanın yolu yok mudur bir türlü?

Şimdi oldu :)
Evet o sistemde amfi var.
Mavi beyaz girişlere ufak olan hoparlörleri bağla.
Kırmızı-beyaz girişlere de bilgisayardan gelen kabloyu bağlayacaksın.
Bas kabin bilgileri:
  • Yerde duracak.
  • Önü açık olacak (duvara bakmayacak).
  • Üzerindeki düğme basın güçlendirme ayarı. Bas rahatsız ederse en kısığa al gitsin.
Çok güzel bir sistemdir bu arada, kıymetini bil.
+
Ufak hoparlörleri doğrudan bağlama, bas kabine bağlı kullan.

Hocam Bluetooth ile bağlamak zorunda kalıyorum sisteme oda biraz sıkıntılı oluyor. Bunu kablo ile bağlamanın bir yolu varmıdır ?

Hocam Bluetooth ile bağlamak zorunda kalıyorum sisteme oda biraz sıkıntılı oluyor. Bunu kablo ile bağlamanın bir yolu varmıdır ?
E onun o ufak kontrol grubu gibi bir şeyi ve kulaklık girişine uygun kendi kablosu olması lazım?
Onu laptop ya da kasa arkasındaki yeşile takınca olur normalde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı