zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 31 Mart 2020 #1 Şu an kullandığım hoparlör 7-8 senelik ve artık cızırtı yapmaya başladı. İki tane hoparlör buldum fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce hangisi daha iyidir? Logitech S120 Hoparlör OEM Kutulu - Siyah Fiyatı Logitech S120 Hoparlör OEM Kutulu - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com RAMPAGE Oyuncu TAsarım RMS-G7 FALSETTO 2.0 6 Watt 50Hz-20KHz Kırmızı Multimedia 5V USB Speaker - PttAVM.com RAMPAGE Oyuncu TAsarım RMS-G7 FALSETTO 2.0 6 Watt 50Hz-20KHz Kırmızı Multimedia 5V USB Speaker Bütün Ürünlerimiz Faturalı Ve 2 Yıl Garantılıdır www.epttavm.com Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2020
Şu an kullandığım hoparlör 7-8 senelik ve artık cızırtı yapmaya başladı. İki tane hoparlör buldum fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce hangisi daha iyidir? Logitech S120 Hoparlör OEM Kutulu - Siyah Fiyatı Logitech S120 Hoparlör OEM Kutulu - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com RAMPAGE Oyuncu TAsarım RMS-G7 FALSETTO 2.0 6 Watt 50Hz-20KHz Kırmızı Multimedia 5V USB Speaker - PttAVM.com RAMPAGE Oyuncu TAsarım RMS-G7 FALSETTO 2.0 6 Watt 50Hz-20KHz Kırmızı Multimedia 5V USB Speaker Bütün Ürünlerimiz Faturalı Ve 2 Yıl Garantılıdır www.epttavm.com