Logitech Signature M650 sararma yaptı

471153

Hectopat
Bu ürünü 2 aydır keyifle kullanıyorum. Beyaz renk tercih ettim daha güzel gözüküyor bana göre. Havalar ısındı el ister istemez terliyor. Bundan sebep farenin parmakları koyduğum yerlerinin rengi sarardı. Ne yaptıysam temizlenmiyor. Bu mouse iade etsem kabul ederler mi? Nasıl böyle bir şey olabilir. Bunun sararma yapacağını nasıl düşünmezler?

Kabul etmezler tabii ki. Beyaz rengin sararma yapacağını sizin düşünmeniz gerekiyordu.

Kabul etmezler tabii ki. Beyaz rengin sararma yapacağını sizin düşünmeniz gerekiyordu.
Pardon ama çok saçma bir yorum yapmışsınız. Kullandığım bir çok rengi beyaz olan ürün var. Herhangi bir sararma yok. Sana kalsa normal yani sararma yapması?

Pardon ama çok saçma bir yorum yapmışsınız. Kullandığım bir çok rengi beyaz olan ürün var. Herhangi bir sararma yok. Sana kalsa normal yani sararma yapması?
Evet, beyaz ürünlerin sararma yapması normal. Almadan önce senin düşünüp almaman gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…