P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #11 pckpt dedi: 18 cm çıktı Genişletmek için tıkla... palm oynuyorum bide
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 31 Ağustos 2024 #12 pckpt dedi: Palm oynuyorum bir de Genişletmek için tıkla... Bu bütçede eline ve tutuşuna uygun olarak DeathAdder V3 Pro öneririm. RAZER Deathadder V3 Pro Kablosuz Mouse Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt RAZER Deathadder V3 Pro Kablosuz Mouse Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kat www.mediamarkt.com.tr
pckpt dedi: Palm oynuyorum bir de Genişletmek için tıkla... Bu bütçede eline ve tutuşuna uygun olarak DeathAdder V3 Pro öneririm. RAZER Deathadder V3 Pro Kablosuz Mouse Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt RAZER Deathadder V3 Pro Kablosuz Mouse Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne kat www.mediamarkt.com.tr
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #13 Şimdi claw oynamaya alısmaya calısıyorum ya claw oynayacağım hep muhtelmeen
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 31 Ağustos 2024 #14 pckpt dedi: Şimdi claw oynamaya alısmaya calısıyorum ya claw oynayacağım hep muhtelmeen Genişletmek için tıkla... Yanlış yapıyorsun, rahat ettiğin palm ise palm tutuşta oynamalısın. Değişiklik kötü sonuçlara yol açabilir.
pckpt dedi: Şimdi claw oynamaya alısmaya calısıyorum ya claw oynayacağım hep muhtelmeen Genişletmek için tıkla... Yanlış yapıyorsun, rahat ettiğin palm ise palm tutuşta oynamalısın. Değişiklik kötü sonuçlara yol açabilir.
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #15 belirsizz dedi: Yanlış yapıyorsun, rahat ettiğin palm ise palm tutuşta oynamalısın. Değişiklik kötü sonuçlara yol açabilir. Genişletmek için tıkla... aslında tam şöyle ben claw oynayabiliyordum mouse sıkıntı çıkartınca palm oynamak zorunda kaıodm
belirsizz dedi: Yanlış yapıyorsun, rahat ettiğin palm ise palm tutuşta oynamalısın. Değişiklik kötü sonuçlara yol açabilir. Genişletmek için tıkla... aslında tam şöyle ben claw oynayabiliyordum mouse sıkıntı çıkartınca palm oynamak zorunda kaıodm
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 31 Ağustos 2024 #16 Sıkıntı olmaz, palm ve claw için uygun. Deneyerek alman senin için en iyisi.
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #17 belirsizz dedi: Sıkıntı olmaz, palm ve claw için uygun. Deneyerek alman senin için en iyisi. Genişletmek için tıkla... superlight 2 dıyorum ben sen ne dersın
belirsizz dedi: Sıkıntı olmaz, palm ve claw için uygun. Deneyerek alman senin için en iyisi. Genişletmek için tıkla... superlight 2 dıyorum ben sen ne dersın
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 31 Ağustos 2024 #18 Sen öyle diyorsan benim diyecek hiçbir şeyim yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sen öyle diyorsan benim diyecek hiçbir şeyim yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #19 belirsizz dedi: Sen öyle diyorsan benim diyecek hiçbir şeyim yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaplama aşınması olması filan pek sorun olmazda kendılıgınden bozulur mu sonra öyle olursa
belirsizz dedi: Sen öyle diyorsan benim diyecek hiçbir şeyim yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaplama aşınması olması filan pek sorun olmazda kendılıgınden bozulur mu sonra öyle olursa
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 31 Ağustos 2024 #20 Bozulma gibi bir durum olmaz ancak alacağın fiyata magnezyum alaşımlı bir mouse varken sararma sorunu yapan bir mouse almak iyi gelmiyor bana. Siz kafaya koymuşsunuz sanırım, yapacak bir şey yok.
Bozulma gibi bir durum olmaz ancak alacağın fiyata magnezyum alaşımlı bir mouse varken sararma sorunu yapan bir mouse almak iyi gelmiyor bana. Siz kafaya koymuşsunuz sanırım, yapacak bir şey yok.