Logitech UE Boom 2 Cızırtı Sorunu

Espeyato

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bir telefoncudan Logitech UE Boom 2 aldım. Orijinal ürün olduğu söylendi fakat Technopat'ın Boom 2 incelemesindeki gibi bir kutu ile gelmedi. Dış silindirik beyaz kısım aynıydı fakat içerisinden siyah karton bir kutu çıktı ve bu şekilde bana ulaştı. Bu normal bir durum mudur? Yani orijinal ürünler farklı şekilde kutulama şekline sahip olabilirler mi?

Bir diğer ve asıl konu ise hoparlörden cızırtı alıyorum. Dikkat edildiğinde son seste yaklaşık 5 metreden duyulabilen, yarı seste iken yaklaşık 1 metreden duyulabilen bir cızırtı. Uygulaması ile beraber kullanıyorum. Hem bilgisayarımda hem telefonumda ayrı ayrı denedim cızırtı gitmedi. Belki sadece telefon kaynaklıdır diye düşünmüştüm. Boş bir ses kaydı çektim ve bunu oynattım bayağı belirgindi. Neler yapabilirim bir yazılım güncellemesi gibi şeyler oluyor mu kablosuz hoparlörlerde ? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…