pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 4 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Logitech ürünlerin orijinallik sorgulaması nasıl yapılır?
Çözüm Kayra Temel 4 Mart 2021 Logi ID Bu linke kayıt olduktan sonra ürününüzü kayıt ettirebiliyorsunuz. Deneyin kayıt etmeyi. Kayıt edebiliyorsanız orijinal olduğu anlaşılıyor sanırım.
Logi ID Bu linke kayıt olduktan sonra ürününüzü kayıt ettirebiliyorsunuz. Deneyin kayıt etmeyi. Kayıt edebiliyorsanız orijinal olduğu anlaşılıyor sanırım.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 4 Mart 2021 #2 Logi ID Bu linke kayıt olduktan sonra ürününüzü kayıt ettirebiliyorsunuz. Deneyin kayıt etmeyi. Kayıt edebiliyorsanız orijinal olduğu anlaşılıyor sanırım. Artı 3 Eksi Çözüm
Logi ID Bu linke kayıt olduktan sonra ürününüzü kayıt ettirebiliyorsunuz. Deneyin kayıt etmeyi. Kayıt edebiliyorsanız orijinal olduğu anlaşılıyor sanırım.
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #3 G HUB uygulaması ürünü tanırsa ürün orijinaldir. Ben böyle biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 4 Mart 2021 #4 Kayra Temel dedi: Logi ID Bu linke kayıt olduktan sonra ürününüzü kayıt ettirebiliyorsunuz. Deneyin kayıt etmeyi. Kayıt edebiliyorsanız orijinal olduğu anlaşılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Shum dedi: G HUB uygulaması ürünü tanırsa ürün orijinaldir. Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Kayra Temel dedi: Logi ID Bu linke kayıt olduktan sonra ürününüzü kayıt ettirebiliyorsunuz. Deneyin kayıt etmeyi. Kayıt edebiliyorsanız orijinal olduğu anlaşılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Shum dedi: G HUB uygulaması ürünü tanırsa ürün orijinaldir. Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 4 Mart 2021 #5 pc & laptop dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
pc & laptop dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.