Çözüldü Logitech unifying çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GratinGO

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Logitech M330 farem unify alıcıya sahip. Bunu yine unify alıcılara uyumlu K360 klavyemle tek alıcı üzerinden kullanmak istiyorum. Alıcım faremin, klavyeminki kayıp. Windows sürümüme göre Logitech'in kendi sisteminden gerekli programı kurdum ve denilenleri yaptım fakat kontrol ettiğimde alıcıyla çalışan cihazlara klavyem eklenmiyor sadece farem gözüküyor. YouTube'da bir çözüm videosu yok. Webdeki tek tük sitelerde yazan birkaç tane sorun var fakat uygulayamadım. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
M330 Unifying özellikli fakat alıcı Unifying değil. Şöyle bir işaret var mı?

1701014650503.jpeg
Hayır değil fakat. Sistemde anladığım kadarıyla unify gibi gözüküyor. SS'leri yollayacağım.

Bu turuncu işaret yoksa algılayamazsınız. Fareyi unifying görüyor olmalı. Alıcı değil.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    Ekran Görüntüsü (14).png
    65,7 KB · Görüntüleme: 103
  • Ekran Görüntüsü (15).png
    Ekran Görüntüsü (15).png
    84,7 KB · Görüntüleme: 92
  • Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    66,9 KB · Görüntüleme: 70
  • Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    63,9 KB · Görüntüleme: 98
SS'ler bu şekilde.

Anladım hocam gerçek bir teknoloji cahili olmam gerekiyor.

Yok demeyin siz yine de öyle. Ama alıcı desteklemiyor. Bende bozuk Logitech fareler var bir dolu onlardan biliyorum. Unifying alıcı alırsanız ikisi de bağlanır. Klavyenizinkinde çalışırdı mesela.

Yok demeyin siz yine de öyle. Ama alıcı desteklemiyor. Bende bozuk Logitech fareler var bir dolu onlardan biliyorum. Unifying alıcı alırsanız ikisi de bağlanır. Klavyenizinkinde çalışırdı mesela.

Öyle yapacağım veya satacağım. Teşekkürler yardımınız için. C# için almıştım yeşil siteden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı