Merhaba benim M310 Logitech klavyeli bir mouseum var ama Logitech uygulaması ikisini algılamıyor ve DPI ayarlayamıyorum Macro yapmak istediğimden dolayı algılaması lazım. Nasıl algılayacak?
Merhaba benim M310 Logitech klavyeli bir mouseum var ama Logitech uygulaması ikisini algılamıyor ve DPI ayarlayamıyorum Macro yapmak istediğimden dolayı algılaması lazım. Nasıl algılayacak?
Fare, klavye, kulaklık, hoparlör ve web kamerası ayarlarınızı özelleştirmenizi ve optimize etmenizi sağlayan gelişmiş oyun yazılımı G HUB ile Logitech G oyun donanımınızın tüm potansiyelini ortaya çıkarın. Diğer oyuncuların profillerini indirin, kendi profilinizi oluşturun ve çok daha fazlasını...
LGS ve G-Hub'ı neye göre atıyorsunuz ki? Bu iki yazılım da fareyi desteklemiyor. M310 PnP bir fare, doğru düzgün yazılımı yok. Logitech SetPoint'i deneyin konu sahibi.
LGS ve g-hub'ı neye göre atıyorsunuz ki? Bu iki yazılım da fareyi desteklemiyor. M310 pnp bir fare, doğru düzgün yazılımı yok. Logitech Setpoint'i deneyin konu sahibi.