Logitech vs Corsair Klavye

Murat34

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu zamana kadar logitech dışında klavye kullanmadım. Yenilik gerekiyor ihtiyaçtan dolayı klavye almam lazım. Corsair k70 MK.2 düşünüyordum. Logitech de alabilirim düşüncesi oluştu. Sizce logitech mi marka olarak Corsair mi yada başka önereceğiniz varsa söylerseniz sevinirim.
up

Son düzenleme:
Her iki Firma klavye konusunda oldukça başarılı. Bunun öncesinde bütçe belirtirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.
Bütçe 700-800 civarı
Logitech'in K70 rakibi olarak G810 mu düşünüyorsun?
Çok bilgim Yok zaten sizce Logitech mi, Corsair mi veya başka bir firma mı tercih etmeliyim. Corsair k70 MK.2 çok övdüler cidden iyiyse alıcam.

Marka karşılaştıramazsın bu şekilde. Model karşılaştırmak daha doğru olur.
Haklısın aslında Logitech dışında klavye markası kullanmadım. Forumlarda çok fazla Corsair modelleri özelliklede K68-K70-k95 modelleri övülüyor o yüzden arada kaldım diyebilirim. Şuanda n11 de Corsair k70 MK.2 red cherry mx 736 Tl bu fiyat verilirmi acaba? Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler

Logitech G910 kullanıyorum, genelde Logitech klavye konusunda başarısız bence. Mekanik olmasına rağmen aşırı derecede plastik hissi veriyor, switchleri kendilerine özel olmasına rağmen plastik hissi veriyor, daha öncesinde Corsair K55 kullanmıştım, o da mekanik olsa şu ankinden iyi olurdu.
Yani tavsiyem Corsair'e yönelin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı