SuNNyDarkSoul Picopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 Öncelikle selam. 1. LOGITECH G432 SURROUND SOUND WİRED GAMİNG HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2. Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı- Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı- Siyah en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 3. LOGITECH 981-000818 PRO X 7.1 SURROUND GAMİNG HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 4. HYPERX STINGER OYUNCU KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 5. HYPERX CLOUD CORE 7.1 GAMING HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 6. HYPER X CLOUD FLIGHT KABLOSUZ OYUN KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 7. HYPERX CLOUD ALPHA OYUN KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kendim CS:GO oyuncusuyum. İsteğim konfor değil sadece ses. Yani bu kulaklıklardan hangisi düşmana "Ben buradayım" dedirtiyor. Amacım bu şimdiden teşekkürler Örnek veriyorum : Mesela adam smoke arkasında ve geliyor . Ve ben o düşmanı smoke arkasından rahatlıkla vurmak istiyorum . İstediğim Kulaklık bu şekildedir .
Öncelikle selam. 1. LOGITECH G432 SURROUND SOUND WİRED GAMİNG HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2. Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı- Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Logitech G G435 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı- Siyah en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 3. LOGITECH 981-000818 PRO X 7.1 SURROUND GAMİNG HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 4. HYPERX STINGER OYUNCU KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 5. HYPERX CLOUD CORE 7.1 GAMING HEADSET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 6. HYPER X CLOUD FLIGHT KABLOSUZ OYUN KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 7. HYPERX CLOUD ALPHA OYUN KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kendim CS:GO oyuncusuyum. İsteğim konfor değil sadece ses. Yani bu kulaklıklardan hangisi düşmana "Ben buradayım" dedirtiyor. Amacım bu şimdiden teşekkürler Örnek veriyorum : Mesela adam smoke arkasında ve geliyor . Ve ben o düşmanı smoke arkasından rahatlıkla vurmak istiyorum . İstediğim Kulaklık bu şekildedir .
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #2 Cloud Alpha en iyisi.
SuNNyDarkSoul Picopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #3 Hamza Ensar Sağlam dedi: Cloud Alpha en iyisi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler <3
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.309 Çözümler 3 6 Eylül 2022 #4 Bildiğim kadarıyla oyunun E-sporcuları Hyper X tercih ediyor. Onların kullandıklarını referans alabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla oyunun E-sporcuları Hyper X tercih ediyor. Onların kullandıklarını referans alabilirsiniz.
SuNNyDarkSoul Picopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #5 RiskyZone dedi: Bildiğim kadarıyla oyunun E-sporcuları Hyper X tercih ediyor. Onların kullandıklarını referans alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler .
RiskyZone dedi: Bildiğim kadarıyla oyunun E-sporcuları Hyper X tercih ediyor. Onların kullandıklarını referans alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler .
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.309 Çözümler 3 6 Eylül 2022 #6 SuNNyDarkSoul dedi: Teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Rica ederim, keyifli oyunlar.
SuNNyDarkSoul Picopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #7 RiskyZone dedi: Rica ederim, keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim RiskyZone dedi: Rica ederim, keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Paramı biriktirip alacağım
RiskyZone dedi: Rica ederim, keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim RiskyZone dedi: Rica ederim, keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Paramı biriktirip alacağım
Kezib Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #8 En iyisi Logitech Pro X, şu an çoğu FPS oyunu oynayan yayıncılar onu kullanıyor, ya da Cloud Alpha ama Pro X daha iyi. Son düzenleme: 6 Eylül 2022
En iyisi Logitech Pro X, şu an çoğu FPS oyunu oynayan yayıncılar onu kullanıyor, ya da Cloud Alpha ama Pro X daha iyi.
S Soirsko Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 76 6 Eylül 2022 #9 Alabilirseniz Pro X öneririm çok kaliteli bir kulaklıktır. Özellikle mikrofonu muhteşemdir.
SuNNyDarkSoul Picopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #10 Soirsko dedi: Alabilirseniz Pro X öneririm çok kaliteli bir kulaklıktır. Özellikle mikrofonu muhteşemdir. Genişletmek için tıkla... Mikrofonum var .
Soirsko dedi: Alabilirseniz Pro X öneririm çok kaliteli bir kulaklıktır. Özellikle mikrofonu muhteşemdir. Genişletmek için tıkla... Mikrofonum var .