CeliI Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 227 Dün 21:14 #1 Modelini bilmediğim Logitech marka eski bir webcam'im var, tracker için kullanacağım fakat çok kasıyor. Çıkarıp tekrar taktığımda 1-2 saniye akıcı çalışıyor, bir anlık tekrar kasmaya başlıyor.
Modelini bilmediğim Logitech marka eski bir webcam'im var, tracker için kullanacağım fakat çok kasıyor. Çıkarıp tekrar taktığımda 1-2 saniye akıcı çalışıyor, bir anlık tekrar kasmaya başlıyor.
Çözüm YK32 Dün 21:24 Donanım kodunu Aygıt yöneticisinden öğrenip uygun,güncel driveri indirip sonuçları bildirin.
YK32 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 477 Çözümler 9 Yer İstanbul Dün 21:24 #2 Donanım kodunu Aygıt yöneticisinden öğrenip uygun,güncel driveri indirip sonuçları bildirin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS CeliI Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 227 Dün 21:29 #3 YK32 dedi: Donanım kodunu Aygıt Yöneticisi'nden öğrenip uygun, güncel driveri indirip sonuçları bildirin. Genişletmek için tıkla... Aygıt özellikleri sekmesini açtım fakat kodunu göremedim Dosya Ekleri gggG.PNG 18,1 KB · Görüntüleme: 5 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:51 Artı 0 Eksi
YK32 dedi: Donanım kodunu Aygıt Yöneticisi'nden öğrenip uygun, güncel driveri indirip sonuçları bildirin. Genişletmek için tıkla... Aygıt özellikleri sekmesini açtım fakat kodunu göremedim
YK32 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 477 Çözümler 9 Yer İstanbul Dün 21:31 #4 CeliI dedi: Aygıt özellikleri sekmesini açtım fakat kodunu göremedim Genişletmek için tıkla... Ayrıntılar kısmındaki seçeneklere bakın. Artı 0 Eksi
CeliI dedi: Aygıt özellikleri sekmesini açtım fakat kodunu göremedim Genişletmek için tıkla... Ayrıntılar kısmındaki seçeneklere bakın.
KS KS CeliI Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 227 Dün 21:47 #5 YK32 dedi: Donanım kodunu Aygıt Yöneticisi'nden öğrenip uygun, güncel driveri indirip sonuçları bildirin. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
YK32 dedi: Donanım kodunu Aygıt Yöneticisi'nden öğrenip uygun, güncel driveri indirip sonuçları bildirin. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam teşekkür ederim.