Windows 7'den 10'a geçtikten sonra ki süreçte Webcam'i Windows 10'a tanıtmak için bir çoğunuza komik gelebilir fakat aylardır uğraşıyorum.
Okumadığım makale, izlemediğim video, yazmadığım yer kalmadı. Buraya da geçmişte yazdım ama etkin yorumlar alamadım.
Son olarak bir şekilde Logitech ile iletişime geçtim ve bana şöyle bir mesaj yazdılar.
UVC kelimesini ilk kez duyuyorum. Konu hakkında bilgisi olan birisi lütfen bu gün beni aydınlığa kavuştursun.
DDU ile Kameranın driverını tamamen sil ve bundan emin ol. sonrasında Logitech'in kendi sitesinden kamerana ve sürümüne göre Sürücüyü indir. Sürücüyü kur, sonra PC'ye reset at.
Ben de baktım ve evet haklısınız.
Fakat biraz önce anormal bir durum oldu. Birden kameranın ışığı yanmaya başladı.
Aygıt yöneticisine baktığımda ise "Bilinmeyen USB Aygıtı (Aygıt Tanımlayıcısı İsteği Başarısız Oldu" hatası olduğunu gördüm.
Attığınız support sitesinde bu konuyla alakalı bir yazıda çıkarıp tekrar takmamın ve reset atmamın gerektiğini gördüğümde ise uyguladığımda ışık tekrar gitti ve bir daha gelmedi :/