Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Arkadaşlar çok klasik bir soru. Bir de sizin yorumlarınızı dinlemek istiyorum.
Bu sistemi müzik dinlemek için alıyorum. Ses seviyesinin fazla yüksek olmasına gerek yok. Ama sesin kaliteli bir biçimde çıkmasını istiyorum.
Sizce hangisini alsam daha faydalı olur ? Avantajları ve dezavantajları neler ?
Kulağımın pasını silecek düzeyde bir ses sistemi mi ? Şuana kadar evde bulduğum 2 adet birazcık büyük radyo kolonu ve küçük bir subwofer ile idare ediyorum.
Aslında ses kalitesinden şikayetçi değilim
Ama sistemin çoğu parçası kırıldı. Sesi azaltıp yükseltemiyorum. Sağ hoparlörü çalıştırmak için tekne falan atıyorum.
İşkence oldu benim için yani. Adam akıllı bir ses sistemi alıp kurtulmam gerek. Hangisini alırdınız ?
Aranızda bu ses sistemlerini kullanan birisi varsa önerilerini aktarsın doğru bir şekilde. Kullanıp da memnun kalmayan var mı ?
Bu sistemi müzik dinlemek için alıyorum. Ses seviyesinin fazla yüksek olmasına gerek yok. Ama sesin kaliteli bir biçimde çıkmasını istiyorum.
Sizce hangisini alsam daha faydalı olur ? Avantajları ve dezavantajları neler ?
Kulağımın pasını silecek düzeyde bir ses sistemi mi ? Şuana kadar evde bulduğum 2 adet birazcık büyük radyo kolonu ve küçük bir subwofer ile idare ediyorum.
Aslında ses kalitesinden şikayetçi değilim
İşkence oldu benim için yani. Adam akıllı bir ses sistemi alıp kurtulmam gerek. Hangisini alırdınız ?
Aranızda bu ses sistemlerini kullanan birisi varsa önerilerini aktarsın doğru bir şekilde. Kullanıp da memnun kalmayan var mı ?