Logitech X530 Custom sub için amfi önerisi

Efe Solmaz

Hectopat
Şu an aktif olarak kullandığım ses sisteminin subwooferından ve dahili amfisinin ses profilinden memnun değilim ki zaten subwooferı değiştirmek istediğimde watt olarak yetersiz kalıyor. Şu an stok olarak kendisi subwooferı var (35W) ve amfisinde de TDA7294 yonga var. Ben de subwoofer olarak Z5500'ün subwoofer sürücüsünü takmak istiyorum fakat uyumlu olacak bir amfi 2. elde çok pahalı. Z5500'ün kendi stok amfisi de zaten bulunmuyor. Onun yerine internette bulabileceğim 1000TL civarı bir amfi devresi var mı? Ya da herhangi bir çözüm fikriniz var mı? (Subwooferın kabinini bir başkasına yaptıracağım tek sıkıntı şu an bir amfi olmaması.)

Son düzenleyen: Moderatör:
z5500 subwooferi sanırım 188w ve 8 ohmda. Bende alacaktım fakat 8 ohmda 188w besleyecek amfi bulmak çok çok zor iş. Yüksek v ve amper değerlerinde adaptör ve çinden getirebileceğin amfiler var fakat çok performanslı değiller.

hocam amfilerin linki vs var mı acaba uzun zamandan beri bu çıkmazın içindeyim yani artık kötü de olsa yapıcak bişey yok ona da sonra bakarız

hocam şu amfi yapma olayı çok güzel duruyor ama benim kafa basmıyor bu işlere hazır alıp kullanmak daha pahalı olsa da ben öyle yaptım ama logitech z5500 subwooferini beslemek için bu olayı öğrenmek lazım

benim şuan tek derdim hem z5500 sub için yeterli olucak hem de ilerde de upgrade için uyumlu olcak 5.1 olmasına da gerek yok. ayrıca şöyle bişey de geldi aklıma arabadaki gibi yapsak nasıl olur diye sub için mono mid ve tizler için de şuan üstündeki amfiyi kullanabilir miyiz

bence 2 dişi 1 aux kablosuyla kullanılabilir fakat bu konuyu tam olarak bende bilmiyorum araştırmak gerekli ben bu soruyu sorabilceğim onlarca konu aradım araştırma yaptım ama kimseden net bir cevap alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…