Logitech X540 Yüksek Bassta Titreme Sorunu

Berhan Kanbur

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selamlar. İkinci el Logitech X540 aldım.

Bu ses sisteminde yüksek seste bassta titreme oluyor, yer falan değil direk bassın kendisi titriyor.

Vidaları hiç açılmamış ve yeterince sıkı.

Sizce kabin kaynaklı bir sorun mudur yoksa subwoofer'ın kendi mi sorunludur?

Son düzenleyen: Moderatör:
O normaldir. Benim z5500 sistemde aynı problemle üzüyordu beni. En son kapağının köşelerine kavuçuk kaplamıştım. Kesilmişti sesi.

O normaldir. Benim z5500 sistemde aynı problemle üzüyordu beni. En son kapağının köşelerine kavuçuk kaplamıştım. Kesilmişti sesi.
Vidaların altına mı yerleştirdiniz acaba kaucuğu? Kauçuktan kastınız nasıl bir şeydi?
Sorun subwoofer'ın kendisindeymiş. Subwoofer'ın körüğünün kenarında ufak yırtılma var imiş, vidalarını sökerken elimden kaydırıp körüğü birazcık deldim. Her şerde bir hayır vardır derler ya; ilk önce deldiğim için sinirlendim, sonradan farkettim başka yerlerde de hafif yırtık olduğunu.

Bu körüğün kenarlarını güzelce bally yapıştırıcı ile yapıştırdım. Ne titreme kaldı, ne bişey.
Fakat eğer ses sisteminiz çok değerliyse bally ile yapıştırmanızı tavsiye etmem, onun yerine körük değiştiren tamirciler vardır. Ben yaşadığım şehirde (Rize) bulamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı